Dan Bittman îi dă replica Deliei: „Hai să nu ne mai gândim că suntem prea mulți, că poate nu-i acolo problema”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman, Captura foto YouTube/ Fain și Simplu. Delia/ foto Instagram
Descriere foto: Dan Bittman, Captura foto YouTube/ Fain și Simplu. Delia/ foto Instagram

Dan Bittman a fist invitat în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, unde a vorbit despre noile sale proiecte profesionale, dar și despre viața de familie. 

Trupa Holograf a lansat o nouă piesă în colaborare cu artistul moldovean Arsenium, fostul component O-zone. Dan Bittman l-a catalogat pe Arsenium ca fiind un artist de talie mondială deja, cu o voce foarte puternică și cu un talent desăvârșit. Deși piesa e lansată de doar două săptămâni, ea se bucură deja de un milion de vizualizări. Cu toate acestea, Dan Bittman spune că adevărata bătălie se dă pe radio.


„Sunt câțiva producători în România care și-au impus numai artiștii lor pe radiouri. Majoritatea artiștilor pe care îi auzim astăzi sunt arondați unor label-uri. Aceste label-uri normal că își pun doar artiștii lor în față și atunci este foarte greu să mai intri cu piese dacă nu ești ’al cuiva’ sau dacă nu ai semnat cu o casă de discuri mai cunoscută. Eu spun că ar mai trebui relaxată puțin piața, adică ar trebui să aibă loc și alte genuri muzicale. (...) Raportul de muzică românească față de muzica străină nu e unul just, din păcate”, a declarat Dan Bittman, în emisiunea de la „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.


Dan Bittman sare în apărarea femeilor din România

Dan Bittman este de părere că femeia, în România, încă mai are de suferit și de luptat pentru drepturile sale. Femeile ar trebui tratate în mod egal și în mod corect. 

„Noi, în general, ar trebui să fim mult mai atenți cu femeile din România, pentru că de multe ori ele au de suportat anumite gesturi sau comportamente urâte pentru a ajunge într-un post sau chiar se confruntă cu faptul că bărbații sunt invidioși pe femeile deștepte și puternice”, a conchis Dan Bittman, invitând oamenii să aibă o atitudine echilibrată, adică să nu facă din țânțar armăsar, dar nici să ignore problemele reale care există în societatea noastră.

Îi e frică lui Dan Bittman să devină bunic?

Artistul are trei fii, pe Alexandru, Patrick și Mark Nicolas, dintre care doi sunt chiar majori. Întrebat dacă își dorește  nepoți, Dan Bittman a răspuns: „Sigur că da! Sunt lucruri firești, viața are cursul ei. Cu toții cred că trecem prin asta și le doresc tuturor să înțeleagă ce înseamnă să fii părinte”,  a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, replică pentru Delia


Recent, Delia a declarat că nu își dorește să devină mamă, pentru că am fi „prea mulți” pe planetă deja. Dan Bittman, pe de altă parte,  spune că nu suntem prea mulți și că nu asta ar fi problema. 

 „Ni se tot spune că suntem prea mulți pe Pământ, că am ajuns la 8 miliarde. Când eram pe la 7 miliarde s-a făcut o statistică și cineva a întrebat: păi voi știți ce înseamnă 7 miliarde de oameni? Dacă i-am pune unul lângă altul, 7 miliarde de oameni ar intra într-un triunghi cu latura de 65 km. Deci imaginați-vă un triunghi de la București la Ploiești și de acolo până la Pitești, ceva de genul acesta. Toată populația lumii ar încăpea în acest triunghi. Hai să nu ne mai gândim că suntem prea mulți, că poate nu-i acolo problema”, a sugerat Dan Bittman la sfârșitul emisiunii.

 

Declarațiile Deliei Matache care au scandalizat internetul

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

 

Delia a devenit principalul motiv de discuție, în ultima vreme, după ce a declarat faptul că nu își dorește copii, din motivul că „ne-am înmulțit deja prea mult”, motiv pentru care este timpul să ne oprim. Artista a primit, de-a lungul timpului, în repetate rânduri această întrebare, așadar de data aceasta și-a dorit să le închidă gura tuturor celor curioși de viața sa personală.

Delia, mesaj pentru cei care au sărit în apărarea ei, după ce a spus că nu vrea copii

Deși mulți au judecat-o, au fost și persoane care au sărit în aprararea artistei. Delia a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au fost alături de ea în această situație controversată în care se află. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel