Dan Bittman, adevărul despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan: ”Atunci e momentul cel mai dificil”

Data publicării:

Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. 

Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis să meargă pe drumuri separate, în anul 2017. Cei doi au trei copii împreună, Alexandru (23 de ani), Patrick (18 ani) și Mark (15 ani). Au mai locuit împreună până în 2019, când au decis să se separe total. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au trăit clipe unice împreună. 

Dan Bittman, adevărul despre separarea de mama băieților săi, Liliana Ștefan

În cadrul unui interviu recent, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de mama băieților săi, Liliana Ștefan. Artistul susține că este femeia care a rezistat cel mai mult lângă el și l-a acceptat așa cum este el. Totodată, Dan Bittman recunoaște că regretă faptul că nu i-a acordat liniștea și siguranța de care avea nevoie. 

„Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să…În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult. Uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d., și atunci e momentul cel mai dificil”, a mărturisit în urmă cu puțină vreme Dan Bittman pentru publicația viva.ro.

Dan Bittman, cuvinte de apreciere pentru fosta iubită, Liliana Ștefan

Chiar dacă destinul i-a separat, Dan Bittman are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, Liliana Ștefan. 

„Ăsta cred că e cel mai important lucru – să se-nțeleagă, să comunice, să-și spună și bunele, și relele fără rușine, pentru că de multe ori oamenii se ascund în spatele propriei personalități, uită, nu vor să se exprime”, a mai spus Dan Bittman în același interviu.

Cine a fost prima dragoste a lui Dan Bittman

În cadrul aceluiași interviu, Dan Bittman a vorbit și despre iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artistul a dezvăluit și cine a fost prima sa dragoste. 

„Sincer, n-am stat niciodată să mă gândesc câte iubite au fost sau… Știu, sunt oameni care-și fac liste. Nu, nu m-am gândit la chestia asta, dar să știi că iubitele adevărate le pot număra pe degete. E adevărat, pe degetele de la două mâini, nu și de la picioare, cum zic alții… (râde) Prima iubită a fost la 16 ani cred. M-am îndrăgostit de o colegă, pentru care am și plecat în Germania, în anii 80, o colegă care venise din altă clasă și era de o frumusețe rară. Acum este medic oftalmolog, mi se pare, în Germania, și a fost, într-adevăr, o lovitură. După aia, ea a plecat din țară, s-a reîntors în clasa a XII-a… În fine, a fost o întreagă nebunie, nebunia vârstei, normal, dar… N-am stat niciodată să văd ce și cum, câte…”, a mai spus artistul, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Cum afectează depresia creierul, dar și cum o putem trata. Leon Dănăilă: „Putem avea ghinionul să dezvoltăm circuite patologice”

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine are șansa de îmbogățire în acest an



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel