Dan Bittman, adevărul despre relația cu Liliana Ștefan. De ce nu s-a căsătorit cu mama copiilor săi: „Au fost întrebări din partea mea”

Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată. Spre surpinderea celor care credeau că artistul s-a opus oficializării relației, solistul Holograf a mărturisit că fosta iubită nu a dorit inelul de logodnă.

Dan Bitman și Liliana Ștefan s-au despărțit în urmă cu 4 ani, după aproape 30 de ani de relație. Recent, artistul a vorbit despre cum stau lucrurile acum între el și fosta iubită, cea care este și mama celor trei băieți ai săi. 


„Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală”, a spus Dan Bitman la Antena Stars.


A cântat despre iubire și chiar despre inelul de logodnă, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului. Dan Bittman spune că el și-a dorit să se căsătorească cu Liliana Ștefan, însă ea nu a dorit inelul de logodnă.

 

”La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul.

Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața!”, a mai spus Dan Bittman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 24 feb 2021, 17:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience