Dan Bittman, ADEVĂRUL despre despărțirea de Mihaela Rădulescu: „Era foarte frumoasă și foarte alunecoasă”

Data publicării:
Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Dan Bittman și Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Dan Bittman a vorbit despre relația pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu Mihaela Rădulescu. Artistul a dezvăluit motivul despărțirii. 

Învitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, solistul trupei Holograf a  vorbit despre relația de iubire pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Întrebat dacă a avut atunci gânduri de însurătoare cu diva de la Monaco, artistul a dezvăluit care a fost motivul care a dus la ruptura dintre el și Mihaela Rădulecu, la acea vreme. 


„Nu am cerut-o în căsătorie niciodată. Am vorbit de multe ori cum ar fi fost. Nu știu de ce nu am putut niciodată să o cer. Mi se părea că era foarte frumoasă și foarte alunecoasă, pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. M-am gândit: de ce? Am zis că mai bine să rămânem prieteni”, a declarat Bittman la Kanal D.


Mai mult, artistul a dezvăluit că între el și Mihaela Rădulescu a rămas o prietenie frumoasă, iar cei doi au devenit ulterior confidenți. Prezentatoarea TV Chiar l-a ținut mereu la curent cu relațiile din viașa ei, mai puțin cu cea cu Dani Oțil. 

„M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit. Singura dată când nu m-a sunat a fost când era cu Dani Oțil. I-am zis la telefon, glumind, l-ai ales pe ăsta cu stratosfera când eu te-am dus dincolo de nori?”, a dezvăluit Dan Bittman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel