Dan Bitman a răbufnit: „Gluma s-a terminat!'. Cum îi atacă artistul pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu

Data publicării:
Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman a făcut o serie de declarații, luni seară, la adresa lui Raed Arafat și și a lui Vlad Voiculescu, după scandalul iscat în urma programului de Revelion de la TVR.

Dan Bittman s-a dezlănțuit luni seară la România TV. Cu un pahar în mână, din care a sorbit de câteva ori, artistul i-a atacat pe Raed Arafat, Vlad Voiculescu și pe Iulian Bulai.

”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei. Eu am fost invitat într-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legătură nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății. Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. El nu are ce căuta într-o discuție cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat!

Un medic venit ca mulți alții din Coreea, Siria și alte țări ca să studieze a ajuns să îmi spună mie cum trebuie să mă port, ce să fac în țara mea... E interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea.

L-am auzit pe Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ce personaj în spectacolele sale. Niciodată nu am instigat la nepurtarea măștii, la nerespectarea legii. Cred că domnul Bulai e din alt film. Dacă nimeni nu îl contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem în anii '50. Au trecut 30 de ani de la Revoluție. El nu a fost pe străzi, părinții îl țineau sub fustă.”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la România TV.

 

Programul de Revelion difuzat de Televiziunea Română a fost aspru criticat, din cauza unor scenete umoristice realizare de grupul Vacanța Mare. Solistul trupei „Holograf”, a fost și el invitat în cadrul show-ului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel