Dan Bălan, fostul lider al trupei O-zone, e captiv în teatrul de război din Kiev! A vrut să părăsească zona de conflict cu o aeronavă dar nu a reuşit

Dan Bălan, foto Instagram
Descriere foto: Dan Bălan, foto Instagram

Dan Bălan nu poate ajunge la domiciliul său din Statele Unite ale Americii. Este în continuare captiv în capitala Ucrainei, cel mai bombardat oraș de către trupele rusești.

Potrivit cancan.ro, milionarul Dan Bălan ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din zona de conflict, însă fără succes. Se pare că toată agoniseala "de milioane" de pe urma concertelor şi contractelor cu televiziunea nu-i sunt de niciun folos acum. Iar dacă banul nu poate fi de ajutor într-un moment de criză sau, de ce nu, de viaţă şi de moarte, atunci când?

Avere de peste 10 milioane de euro, egală cu zero în momente "de foc"


Una dintre măsurile adoptate de către autoritățile din Ucraina a fost suspendarea zborurilor, fapt ce a ridicat serioase probleme chiar și pentru un star internațional cum este Dan Bălan. Într-un interviu din anii trecuţi, Dan Bălan se lăuda cu o avere impresionantă de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte şi contracte de imagine. Din banii adunaţi, şi-a achiziţionat un apartament de lux în inima New York-ului. La ce bun dacă, iată, astăzi, în cea mai tensionată zi din istoria internaţională din ultimii ani, vedeta nu poate găsi o cale să zboare în afara zonei de conflict. A încercat deja să facă rost de o aeronavă privată însă fără succes, notează DC News.

Citește mai multe pe DC News

 

„M-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor”. Miss Ucraina 2021, mesaj disperat, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

Hanna Nepliakh, cea mai frumoasă femeie din Ucraina, a reacționat, pe rețelele de socializare, după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene


Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, încoronată Miss Ucraina Universe anul trecut, îndeamnă la pace și spune că poporul ei nu își dorește război. 

„Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram. (Vezi aici mai multe)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 24 feb 2022, 20:24 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience