Daciana Sârbu, secretul siluetei perfecte, la 45 de ani: „Mă mențin în formă cu destul de mult chin, de când mă știu”

Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a dezvăluit secretul siluetei sale. 

Daciana Sârbu spune că face mari sacrificii pentru a-și menține silueta suplă. Soția lui Vitor Ponta face sport frecvent și este extrem de atentă la ceea ce mănâncă. Cum sărbătorile de iarnă aduc pe masă o mulțime de bunătăți, soția politicianului  nu are de gând să de abțină de la mâncarea tradițională. Mai mult, cum se ocupă de o afacere cu prăjituri, ea spune că tentația este foarte mare, însă se rezumă a la a gusta cantități mici din deliciile preparate. 

 

„Inevitabil, atunci când facem rețete noi, gustăm pentru că e un proces care durează și pe parcursul lui trebuie să gust de fiecare dată. Nu m-am născut din păcate cu o genă bună, să fiu norocoasă și să mănânc tot ce pot și să nu se vadă. Deci mă mențin în formă cu destul de mult chin, de când mă știu. Fac și sport, dar cred că  echilibrul și faptul că atunci când mănânc mai mult, urmează perioade în care mănânc foarte puțin și sunt foarte atentă.  În perioada de Sărbători mă bucur de tot, inclusiv de mâncare și vreau să simt că sunt Sărbătorile. Nu că nu îmi pun bariere, dar nu poți să stai la masă să spui că  te bucuri de Crăciun dacă nu guști din toate și până la urmă mâncarea e bucurie”, a povestit soția lui Victor Ponta pentru Evenimentul Zilei.


Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță


Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a vorbit în urmă cu câteva luni despre adopția micuței Maria.

 
Daciana Sârbu a fost invitata lui Mihai Morar în podcastul „Fain și simplu”. Soția lui Victor Ponta a vorbit despre cum s-a adaptat micuța Maria în familia lor, cum au primit-o ceilalți doi copii, dar și cât de dificil a fost să finalizeze actele de adopție. 

Victor Ponta și Daciana Sârbu mai au împreună o fetiță, pe Irina, dar și un băiat, Andrei, din prima căsătorie a politicianului. Familia lor s-a mărit în urmă cu un an, când micuța Maria, un copil aflat pe lista de copii greu adoptabili, a ajuns în casa lor. 

 

Daciana Sârbu este extrem de încântată de faptul că Maria a intrat în familia lor, iar copiii au primit-o pe fetiță cu brațele deschise. 


"Vorbim despre Maria și despre toată experiența minunată cu ea și despre ce fel de copil e, nu aș vrea să vorbesc despre ce i s-a întâmplat ei înainte de a ajunge la noi, că nu știu cum o să mă judece peste 10 ani adolescenta Mariei.

Am mai discutat de multe ori în familie, dar mereu se întâmplă lucruri, cred că trebuie să ai echilibru în familie ca să poți să ai susținere, să ai pe cine să te bazezi, ori în viața noastră s-au întâmplat lucruri grave și am zis că nu e momentul să afcem aceste lucruri atunci. În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural.

Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată și să nu-iu dați camera mea. Ea și-a dorit mult o soră și era fericită. Nu știa ce o așteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers și mai ușor.
E nevoie de multă iubire și multă atenție. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine și poți să muți munții.

Dacă ai partener care îți dă curaj poți. Am luat decizia când eram toți.", a povestit Daciana Sârbu în cadrul podcastului Fain și simplu. 


Micuța Maria se afla pe lista de copii greu adoptabili în momentul în care cuplul a decis să o primească în familia lor. 


"Există un proces de acreditare a familiei adoptatoare și durează. Nu e ușor. Există psihologi care te pregătesc. Acest proces se finalizează cu acest atestat pe care poți să-l primești sau nu. Experiența celor care te evaluează poate ajunge la concluzia că familia nu e pregătită. După acest proces, în funcție de ce optezi, să alegi să te nimerească sistemul în momentul în care apare un copil conform criteriilor pe care le-ai expus. Există și varianta pe care am mers noi, există o listă a copiilor greu adoptabili și acolo e un proces deschis.

Nu am avut criterii. Dosarul există și această cerere în care spui vârsta și alte lucruri. Noi ne-am dorit să fie fată. Noi ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili pentru că nu a contact nici ce probleme au avut, nici de ce erau pe acea listă. Noi eram pregătiți pentru orice fel de copil, nu ne-am dorit copil perfect. Ne-am dorit să oferim iubire și trecând prin câte am trecut, nu am considerat că o situație dificilă nu ar fi fost imposibil de dus. Am luat decizia într-un punct în care experiența atâtor ani grei ne-a făcut să spunem că putem duce orice. Chiar dacă trebuie să muncești toată viața să-i corectezi unele lucruri.", a povestit soția lui Victor PontaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 dec 2021, 09:04 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience