Dacă te afli printre aceste zodii, vei da lovitura în perioada 11 mai - 28 octombrie!

Data publicării:
Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann
Descriere foto: Berbec. Foto Pixabay. Autor Gerd Altmann

Unele zodii vor avea în 2022 câteva luni minunate!

Jupiter, planeta expansiunii și a șanselor, tranzitează între 11 mai-28 octombrie semnul Berbecului. Cel al primăverii, al începutului, al prospețimii, al curajului. Această perioadă este precum un salt uriaș în mai multe domenii. Unii nativi vor dobândi o porție serioasă de încredere pe care o vor manifesta acolo unde își doresc. 

M-am gândit să vă anunț din timp că poate doriți să vă faceți de pe-acum planuri sau poate aveți nevoie de un motiv pentru a avea răbdare. 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar poți renaște! Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie. Ba chiar îți poți reaminti perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Dacă ai avut o idee, după 11 mai 2022 aceasta se poate concretiza. Astfel încât în 2023 să și culegi roadele. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 

Horoscop: Cum să ECONOMISEȘTI banii, în funcție de semnul zodiacal

 

Berbec

 

Pentru a economisi bani și a vă abține de la indulgențe impulsive, trebuie să vă provocați și să vă stabiliți obiective săptămânale. Împingeți-vă să nu cheltuiți nici măcar un leu pe parcursul întregii zile sau săptămâni. Dacă trebuie să mergeți la cumpărături, atunci lăsați cardurile acasă și luați puțini bani, astfel încât să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie.

Taur 

Elaborați un plan de economisire pentru dumneavoastră. Dacă trebuie să cumpărați un produs, economisiți separat pentru acesta. În acest fel, veți fi mai concentrat și mai bine orientat în ceea ce privește cheltuielile.

Gemeni

 

Încercați să economisiți automat pentru obiective mai mari, cum ar fi o vacanță lungă sau chiar planuri de pensionare. În acest fel, nu trebuie să faceți un efort suplimentar și economisiți automat.

Rac

 

Faceți diferite tipuri de fonduri pentru diferite lucruri. De exemplu, economisiți într-un alt borcan sau cont pentru îngrijirea de sine, un altul pentru vacanța în care doriți să mergeți, alocați fonduri pentru obiective specifice.

 

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel