Dacă ești în zodia FECIOARĂ, citește ASTA: Ce spun astrele pentru tine despre bani și dragoste. Venus aduce VINDECARE

Data publicării:
Horoscop Fecioară, sursa pixabay/ autor Lena Helfinger
Descriere foto: Horoscop Fecioară, sursa pixabay/ autor Lena Helfinger

Dacă ești născut sub semnul zodiei Fecioară, pentru tine urmează o perioadă bună, chiar dacă vei fi tentat/ă în continuare să faci cheltuieli. 

”Cheltuielile vă vor urma și în săptămâna 4-10 octombrie. Un lucru curios la voi e că vă veți lăsa convins să cheltuiți bani pe lucruri, situații sau evenimente. Vă e frică să luați o decizie ca să nu greșiți. Ar fi bine să-i ascultați pe ceilalți, să cereți un sfat. Întrebați de fiecare dată și strângeți opinii. 

VINDECARE pentru Fecioare și puterea de a o lua de la capăt


Dincolo de acest aspect, Venus intră în casa a patra, ceea ce e un lucru bun. Casa a patra se referă, în primul rând, la cămin. De data aceasta, Venus în Săgetător în casa a patra, pentru voi, poate veni și cu o așezare, o senzație de întreg, de bine, de liniște, vindecare și puterea de a o lua de la capăt, fie cu cineva nou, fie în relația în care te afli. Câteva ore cu voi vă vor ajuta să vă canalizați altfel energia. Venus în Capricorn din 6 noiembrie vă va aduce multe oportunități din punct de vedere amoros, o să vedeți!” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară. 

Citește continuarea pe DC News și află previziunile astrologice pentru celelalte semne zodiacale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel