Cuza, adevărul despre relația cu Ramona Olaru. Există sau nu șansa unei împăcări: „Ne vedem în fiecare duminică”

Data publicării:
Ramona Olaru și Cuza, colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Ramona Olaru și Cuza, colaj/ sursa foto Instagram

Cuza și Ramona Olaru au pus punct unei relații care a durat doi ani de zile. Ce i-a făcut pe cei doi să meargă pe drumuri separate?

Chiar dacă erau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, Cuza și Ramona Olaru au șocat pe toată lumea după ce au anunțat că s-au despărțit. Cei doi nu au oferit detalii despre motivul pentru care au luat această hotărâre, iar fanii au crezut că a fost vorba despre infidelitate. Ramona Olaru a suferit foarte mult, iar asta s-a văzut din postările vedetei de pe rețelele de socializare. 


„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”. 


Cuza spune că nu știe dacă se vor mai împăca sau nu, dar pe moment niciunul dintre ei nu își dorește asta. Chiar dacă au rămas în relații bune, cei doi respectă decizia pe care au luat-o de comun acord. 


„Nu ai de unde să știi. Nu știu. Nu mă gândesc. Din moment ce este o decizie luată, și eu și ea am decis chestia asta ca niște oameni maturi, nu stăm să ne gândim la asta. Dacă soarta te aduce și te împiedici după gumă, da, nu știu. Am învățat să mai spun niciodată, cel puțin atunci când sunt înregistrat, pentru că știu că mă contrazic pe mine. Nu am speranța, nu am dorința și sunt convins că este reciprocă treaba. Suntem niște oameni care au pus punct unei relații, ne făceam rău reciproc. Dacă peste un an, peste 10 ani, ne vom revedea cu ochii ăia și o să decidem să fim împreună, ok, dar în momentul de față nu”, a adăugat fostul iubit al Ramonei Olaru. 

 

Citește și: Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct: Îl șutez de nu se vede! Ei nu se uită la Neatza

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel