Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct: Îl șutez de nu se vede! Ei nu se uită la Neatza

Data publicării:
Dani Oțil și Ramona Olaru, sursa instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Ramona Olaru, sursa instagram

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat și a făcut mai multe dezvăluiri în direct. Prezentatorul a spus că nu vrea ca fiul lui să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani, dar nici să nu-i vină acasă cu "fete precum Ramona Olaru" sau "tatuate".

 

"Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea stătea câte 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice.

 

Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede", a spus Dani Oțil, în direct. 

 

Citește articolul integral pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel