Cuvintele lui Petrică Mâțu Stoian, înainte cu două săptămâni de deces. Cui i s-a adresat regretatul artist: ”Dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia”

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Moartea lui petrică Mâțu Stoian a șocat o țară întreagă. La o lună de la decesul artistului, noi informații șocante ies la iveală.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. La doar o lună de la moartea regretatului artist, impresarul artistului, Dor Gușman și sora lui, Maria Tărchilă, sunt în plin scandal. Mai exact, sora interpretului de muzică populară l-a acuzat pe Doru Gușman că a încercat să profite de pe urma artistului.

Ulterior, impresarul artistului a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse și a făcut dezvăluiri șocante despre ultimele două săptămâni din viața lui Petrică Mâțu Stoian. Acesta a povestit că artistul era programat la o operație la inimă, în ianuarie. Mai mult decât atât, cântărețului îi spusese ginereului impresarului cu ce să-l îmbrace și cu ce să-l încalțe în cazul în care va muri, dacă operația nu va merge bine.

”În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că am să las treburile clare că ferească dumnezeu vor veni hienele alea pe tine și uite că au venit, a avut dreptate. Ginerului meu i-a spus cu două săptămâni înainte că dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia, fiica mea a vorbit cu el până când l-a băgat la ATI, cu ea comunica, nu cu surorile astea care au apărut acum”, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

 

Ce s-a întâmplat cu lucrurile și hainele lui Petrică Mâțu Stoian

 

 

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că familia nu a intrat în posesia lucrurilor regretatului artist, deoarece aceastea se află în casa din Craiova, acolo unde artistul a locuit o bună perioadă de timp. Femeia a mărturisit că va încerca să ia legătura cu fostul impresar al interpretului de muzică populară pentru a vedea dacă reușește să intre în posesia lucrurilor, deoarece își dorește ca acestea să fie puse în muzeul din casa părintească a artistului, pe care îl are de gând să-l deschidă în curând.

”Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Acces Direct.

 

Citește și: Doru Gușman o dă în judecată pe sora lui Petrică Mâțu Stoian. De la ce a pornit totul: ”Minte cu nerușinare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel