Doru Gușman o dă în judecată pe sora lui Petrică Mâțu Stoian. De la ce a pornit totul: ”Minte cu nerușinare”

Data publicării:
Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Surorile lui Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Între Doru Gușman și sora lui Petrică Mâțu Stoian a izbucnit un adevărat scandal. Impresarul artistului o dă în judecată pe Maria Tărchilă.

Doru Gușman și Maria Tărchilă sunt la cuțite, după ce sora regretatului artist a făcut acuzații grave la adresa acestuia. Femeia a declarat că impresarul fratelui său a vrut să profite de artist și să-i ia toată averea.

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, Doru Gușman este hotărât să o dea în judecată pe sora lui Petrică Mâțu Stoian. Acesta a mărturisit că tot ce s-a spus despre el este fals și că este deranjat de toate acuzațiile care au fost făcute la adresa lui.

”Spune că (,) cabinetul fetei mele că e luat de la Petre, fals, spune că eu am trăit pe spinarea lui Petre. (...) Eu o să-o dau în judecată cu afirmațiile astea ale ei”, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

 

Totodată, Doru Gușman a precizat că Maria Tărchilă minte în continuare și asta pentru că sora artistului a spus că îi va face pomană fratelui său.  Impresarul cântărețului susține că de când Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață nu a făcut nimic, nici ea, nici cealaltă sora a artistului.

 

”Am înțeles că minte cu nerușinare, dar ca să minți referitor la pomana lui Petre întrece orice măsură, ele n-au făcut nimic, în afară de o nepoata căruia el voia să-i lase casa de la Isverna, ea i-a adus apa în cele 40 de zile, în rest totul am făcut eu”, a mai spus Doru Gușman.

 

 

Doru Gușman a răspuns acuzațiilor făcute de sora lui Petrică Mâțu Stoian. Ce spune impresarul despre averea regretatului artist

 

Ce s-a întâmplat cu lucrurile și hainele lui Petrică Mâțu Stoian

 

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că familia nu a intrat în posesia lucrurilor regretatului artist, deoarece aceastea se află în casa din Craiova, acolo unde artistul a locuit o bună perioadă de timp. Femeia a mărturisit că va încerca să ia legătura cu fostul impresar al interpretului de muzică populară pentru a vedea dacă reușește să intre în posesia lucrurilor, deoarece își dorește ca acestea să fie puse în muzeul din casa părintească a artistului, pe care îl are de gând să-l deschidă în curând.

”Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Acces Direct.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel