Cuvântul pe care Prințul Harry nu ar fi trebuit să-l spună niciodată. Ce au observat experții

Data actualizării: | Data publicării:
Prințul Harry, captură video YouTube
Descriere foto: Prințul Harry, captură video YouTube

Un expert a analizat limbajul trupului pe care Harry l-a adoptat în ultimul său interviu și a venit cu mai multe concluzii.

Un expert în limbajul trupului a afirmat faptul că prințul Harry ar fi trebuit să evite să spună un singur cuvânt în interviul recent cu Anderson Cooper, care a devenit viral, deoarece acesta ar fi arătat "conflictul său intern".

Consultantul în comportament uman Greg Hartley a analizat interviul acordat de ducele de Sussex postului de televiziune american, când a observat așa-zisa greșeală.

Așadar, în acest interviu, prințul Harry a fost întrebat dacă se va întoarce în familia regală.

"Mingea este foarte mult în terenul lor, dar Meghan și cu mine am continuat să spunem că ne vom cere scuze în mod deschis pentru orice am greșit.

Dar de fiecare dată când punem această întrebare nimeni nu ne spune specificul a ceea ce am greșit. Trebuie să existe o conversație constructivă, una care poate avea loc în privat, care să nu se scurgă.", este o parte din discursul Prințului Harry, notează DailyStar.

Se pare că Greg Hartley a susținut că folosirea cuvântului "specific" a fost o greșeală a lui Harry și a fost doar un exemplu de "disonanță cognitivă", sau "conflict intern", pe care prințul îl simțea.

"Folosește un cuvânt pe care nu cred că ar trebui să îl folosească vreodată și acesta este "specific"", a spus el.

Poate te interesează și: Cartea prinţului Harry se vinde „ca pâinea caldă”. ''Spare”, record de vânzări, imediat după lansare

 

Ce înseamnă, de fapt, cuvântul folosit de Harry

Disonanța cognitivă se referă la "conflictul mental" care apare atunci când convingerile tale nu se aliniază cu acțiunile tale.

De asemenea, criticile au fost deseori aduse familiei Sussex pentru că aceștia nu au oferit mai multe detalii despre unele dintre marile afirmații pe care le-au făcut, de când s-au mutat în SUA.

Sugestiile potrivit cărora un membru al Familiei Regale ar fi făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii lui Archie au fost și ele ținta reacțiilor negative, după ce cuplul nu a reușit să numească persoana respectivă. De atunci, Harry a revenit asupra comentariului, susținând că nu a spus niciodată că familia sa este rasistă.

Greg a mai afirmat că au existat și alte momente de "disonanță" pe parcursul interviului.

"Apoi vorbește despre faptul că ei (n.r. Familia Regală) scurg informații. Cât de disonant poate fi mai mult decât să spui 'familia mea a spus ceva rău despre mine', apoi să scrii o nenorocită de carte și să faci un turneu despre asta?"., a mai spus expertul.

Mai mult, acesta a adăugat că lui Harry i-a luat prea mult timp să răspundă la întrebarea dacă se va întoarce vreodată în Familia Regală, deoarece avea "puțin control asupra acestui lucru".

Și a susținut că clipitul ducelui s-a intensificat, ceea ce înseamnă că ceva "se întâmplă în interior" în timp ce se gândea la asta.

Citește și: Prințul Harry susține că a fost nevoit să dezvăluie cele 25 de crime comise "pentru propria vindecare"

 

Prințul Harry nu mai ține legătura cu familia sa

În continuare, Cooper l-a întrebat pe Prințul Harry dacă a vorbit cu fratele său, Prințul William, sau dacă îi trimite mesaje.

"Uh, în prezent, nu. Dar aștept cu nerăbdare să putem găsi pacea.", a fost răspunsul acestuia. 


Când i s-a adresat aceeași întrebare despre tatăl său, regele Carol al III-lea, el a răspuns: "Nu suntem, nu am mai vorbit de ceva vreme".

În replică, Greg a spus că Harry "condiționează întrebarea" prin "intrarea într-o vocală lungă", ceea ce aparent înseamnă că "are o teamă internă.”

Hartley a continuat să explice: "Acea vocală lungă se întinde, ochii lui se uită în jos, în stânga - de obicei asociem asta cu o conversație internă și el navighează în acel răspuns și condiționează întrebarea.”

 Citește și: Prinţul Harry a plâns o singură dată după ce i-a murit mama: „M-am simţit vinovat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel