CUPLU-BOMBĂ. Lidia Buble i-a intrat în grații lui Fuego: „E o încântare”

Data publicării:
Fuego și Lidia Buble, foto Facebook
Descriere foto: Fuego și Lidia Buble, foto Facebook

Lidia Buble înflorește după toată suferința provocată de despărțirea de Răzvan Simion. 

Marea Unire ZU anunță un duet memorabil de 1 Decembrie: Lidia Buble și Paul Surugiu-Fuego.


„De fiecare dată când cânt cu Lidia Buble e o încântare! E un om bun, un coleg sincer și transmite o energie aparte! Nu suntem la prima colaborare. Acum câțiva ani am realizat un alt duet memorabil, cu melodia „Casa părintească nu se vinde” pe scena Naționalului din București, într-un concert de-al meu în care ea a fost guest-star, dar și în mai multe show-uri de televiziune.


 De această data, la ZU, am decis să cântăm un șlagăr nemuritor, o piesă de succes a românilor, compusă de Edmond Deda, pe versurile lui Harry Negrin și lansată la Cerbul de Aur, de marea doamnă a muzicii românești, Luminița Dobrescu. Este vorba despre cântecul “OF, INIMIOARĂ”. Va fi show cu siguranță, mai ales că suntem două stiluri diferite și cumva ne unim forțele acum, pentru români, pentru a crea ceva care să rămână pe mai departe.

Eu sunt omul provocărilor și mereu am spus “DA”, atunci când vine vorba de lucruri atipice, dar de calitate! Dincolo de acest duet, la ZU, voi cânta cele mai de succes melodii ale mele din perioada de început, din anii 2000, din vremea în care cântam latino! Mi se pare că în vremurile complicate pe care le trăim, este de bun augur ca noi artiștii, indiferent de zona în care suntem fiecare, să ne dăm mâna și să fim uniți și să ne bucurăm de muzică, arătând astfel că fiecare are locul lui și că putem face, măcar pentru o clipă, oamenii mai buni și mai fericiți, prin muzică, căci ea ne este salvarea!” a spus Paul Surugiu-Fuego.

 

Mai mult, Lidia Buble a mărturisit că lucrează la un album de muzică populară și că nu exclude o colaborare muzicală cu Fuego: „Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună”, a mărturisit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel