Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. Desingerul Florin Burescu: „Materialele sunt aduse din Paris. Este o rochie de poveste”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Florin Burescu și Maria Constantin, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Florin Burescu și Maria Constantin, instagram

Florin Burescu, designer vestimentar, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. 

Designerul vestimentar, Florin Burescu, a fost invitatul Rominei Băluță , în emisiunea de duminică „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin, creată chiar de el.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

Florin Burescu a mărturisit că materialele pentru rochia de mireasă a artistei au fost aduse tocmai din Paris și sunt de o eleganță și un rafinament aparte. 

„Când s-a încheiat ultima relație a Mariei Constantin, înainte de cea cu viitorul soț, stăteam noi relaxați, rădeam și ne uitam pe internet și, la un moment dat ne-a apărut o fată, în rochie de mireasă, și atunci ea a spus că așa arată rochia pe care și-o dorește, deși ea mai fusese de două ori mireasă. Eu atunci i-am spus că, până se mărită din nou, o să schimbăm modelele de zeci de ori.  Nu s-a păstrat același model, dar este aceeași temă. Modelul care a inspirat-o în acel moment va fi și modelul pe care îl va prezenta. De acolo am pornit creionarea rochiei. Momentan, nu vă pot da prea multe detalii, dar da, rochia este făcută de mine și îi mulțumesc din suflet că m-a ales pe mine. Este o rochie ce are toate materialele aduse din Paris. Pot să spun că este o rochie conturată pe personalitatea ei, ușor îndrăzneață și, în același timp, extrem de rafinată cu accesorii prețioase. Este o rochie care necesită undeva la trei luni de lucru. Este o rochie extrem de complexă, dar foarte rafinată. Când o veți vedea, vă veți da seama că este o rochie foarte muncită. Sunt convins că această rochie va fi pe placul multora, dar și pe mai puțin placul altora. 

Eu când am văzut-o la prima probă, am trăit emoțiile atât de mari ca și cum aș vedea soția mea îmbrăcată în rochie. Pe noi ne leagă o prietenie atât de mare, încât a fost același sentiment pe care l-am trăit la sora mea și același sentiment pe care l-aș trăit la viitoarea mea soție văzând-o în rochie de mireasă. ”, ne-a spus Florin Burescu. 

Cum alegi rochia de mireasă perfectă. Florin Burescu:"Trebuie să te reprezinte pe tine". Cel mai important sfat, atunci când mergi să o probezi

Florin Burescu: „Este o rochi de poveste”

”Maria mi-a îmbrăcat în prezentările de modă zeci de rochii de mireasă, dar nu mi s-a părut nimic wow, deși arătau toate impecabil pe ea. Ei bine, rochia ei de mireasă fiind creionată și făcută suflet lângă suflet, pentru că amândoi am stat acolo și am bibilit la ea și facem în continuare asta, ca să fie așa cum trebuie, simt că o să fie exact ceea ce ne dorim. Este o rochie de poveste. În momentul în care lucrăm la ea și vine la probe, ne aducem aminte de tot felul de situații din viața noastră. Și, în timp ce mai cos un diamant, un rubin, ne mai aducem aminte de câte ceva. Tocmai de aceea spun că este o rochie de poveste. Chiar i-am spus Mariei că, dacă nu vrea să păstreze rochia, mi-aș dori să o păstrez eu, pentru că eu am câteva piese pe care le-au purtat diverse vedete și aș vrea, la un moment dat, să le am pe toate într-o cameră. Cred că rochia de mireasă va fi piesa de rezistență, pentru că are atât de multe adunate, încât, dacă ar vorbi, ar fi ceva wow. Ultimul scandal al ei cu fostul soț ar fi mic copil. Sunt ferm convins că va îmbrăca rochia de mireasă pentru ultima dată, dar sunt convins și de faptul că, deși a mai trecut de două ori prin fața altarului, în rochie de mireasă, de data aceasta va fi ca niciodată. Așa o simte ea, așa o simt și eu ca persoană din exterior.”, a mai spus designerul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel