Cum va reuși să lucreze Dana Roba cu mâinile zdrobite: „Oasele s-au cusut, așa rupte” . Care este planul make-up artistei

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba explică cum va reuși să lucreze pentru a face bani, având în vedere ca a avut mâinile zdrobite cu ciocanul de către Daniel Balaciu.

Dana Roba a făcut un live pe o rețea de socializare pentru prima dată de când a suferit agresiunea din partea soțului ei, iar în cadrul filmării a dezvăluit că nu va mai fi nevoie de o intervenție chirurgicală la mâini. În schimb, ea a început să urmeze terapie pentru recuperare. Vedeta a menționat că, deși își poate mișca din ce în ce mai mult membrele superioare și le poate folosi, mâinile încă mai au de suferit.

A început terapia la mâini

Dana Roba a împărtășit că se confruntă în continuare cu dureri intense, dar își dorește să își reia activitatea cât mai curând posibil. Aceasta și-a exprimat speranța de a reveni la normalitate și de a-și relua cariera în acest weekend.

„Am început terapia la mâini, pentru că nu a mai trebuit să mai fac operația, pentru că m-a ținut prea mult cu mâinile în ghips și oasele s-au cusut, așa rupte, așa cum au fost. La fel și mâna dreaptă. Fac terapie pentru ele și atât pot să ridic mâna și atâta pot să închid. Mă doare foarte tare, iar degetele îmi sunt afectate. Îmi sunt foarte afectate mâinile și sigur Dumnezeu va fi cu mine. Vreau să vă spun că doar Dumnezeu a fost lângă și sunt ferm convinsă că dacă nu era lângă mine, eu nu mai eram în viață”, a spus Dana Roba, pe o paltformă de socializare.

Va executa toate machiajele

Dana Roba a dezvăluit pe aceeași platformă de socialziare că va relua activitatea începând cu acest weekend. Vedeta a povestit că a reușit să se aranjeze singură și a decis că este momentul potrivit să se întoarcă în salonul ei de înfrumusețare.

„Vreau să vă spun că mi-au dat mesaje sutele de mesaje și trebuie să vă spun că așa cu mâna ruptă, pentru că așa stă mâna mea ruptă (...) și vreau să vă spun că toate fetele care au programare la mine în acest weekend, eu voi fi acolo să le machiez (...) Vreau să execut toate machiajele și să se bucure de prezența mea”, a mai spus make-up artistul.

Apel disperat către public

Dana Roba a făcut o mărturisire importantă către fanii săi pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că s-a terminat stocul de pastile din tratamentul recomandat de medic și că nu le poate găsi în nicio farmacie. În această situație, Dana a transmis că ar fi foarte recunoscătoare dacă cineva ar putea să îi împrumute acele pastile.

„Fetelor, mi s-au terminat cele mai importante medicamente din tratamentul meu. Nu le găsesc la nici o farmacie. Dacă aveți voi și îmi puteți împrumuta câteva, m-aș bucura foarte tare”, a scris Dana Roba Instagram.

Dana Roba, veste cumplită primită de la medici

Dana Roba a împărtășit deschis că trece prin momente în care lacrimile îi apar în mod inevitabil, dar depune eforturi să rămână puternică pentru binele fiicelor sale. Vedeta își exprimă determinarea de a fi un model de reziliență și de a se îngriji de bunăstarea celor dragi. 

„Nici mie nu îmi este ușor să mă văd fără păr în cap, cu mâinile bandajate, cu cicatrici pe față. Prietenele mele mă întreabă: „Dana, nu-ți vine să te sinucizi? Eu dacă eram ca tine, eram moartă demult”. Nu-mi vine (n.r să se sinucidă). Eu când îmi văd copiii, îmi vine puterea din cer.

Niciodată nu am plâns față de ele oricât de necăjită am fost. Nici înainte, nici acum nu plâng de față cu ele. Mă băgam în balcon, mă făceam că am treabă și plângeam. Fetițele stau cu bona, tot ea mă ajută să mă spăl că eu nu pot. Asta ar trebui să pățească Daniel cu mâinile. Să vadă și el cum este să nu te poți spăla, să te spele alții. Nu o să-l spele nimeni la pușcărie”, a spus Dana Roba pentru FANATIK.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 18 iul 2023, 20:49 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience