Cum va petrece actrița Irina Antonie Crăciunul anul acesta: „Acest lucru este cel mai frumos din lume” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Irina Antonie ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum vor arăta sărbătorile sale anul acesta.

Irina Antonie este pregătită să-și petreacă sărbătorile alături de cei dragi și să profite cât mai mult de momentele magice pe care le oferă această perioadă. Actrița și-a amintit, de asemenea, și cum arăta această perioadă din an petrecută în copilărie, când întregul tablou de iarnă era unul perfect.
 


SPECTACOLA: Cum arată sărbătorile de iarnă ideale? 
Irina Antonie: Arată cum sunt acum: cu fetița mea și soțul meu acasă. Are 2 ani și jumătate și ne bucurăm de ea, iar acest lucru este cel mai frumos din lume. Unde suntem noi, este și ea, iar asta este cel mai important. 


SPECTACOLA: Cum vei sărbători Crăciunul și Revelionul anul acesta?
Irina Antonie: O să stăm acasă, nu plecăm nicăieri.


SPECTACOLA: Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie? 
Irina Antonie: O să vină Moșul și o să facem bradul, pentru că fetița mea se bucură. Cred că acesta este, de fapt, spiritul sărbătorilor: când ai copii în casă, iar ei se bucură cu adevărat. Noi, oamenii mari, cumva nu mai apreciem și nu ne mai bucurăm la fel de tare. O să ne luăm timp să fim acasă și să stăm împreună de sărbători de fiecare dată. 


SPECTACOLA: Cum arătau aceste sărbători în copilărie?
Irina Antonie: Erau minunate! Eram la bunici, era zăpadă... acum s-a schimbat clima. Sărbătorile erau mereu în familie, cu părinții și bunicii, venea Moșul, cântam colinde. Căldura, bucuria și emoția de sărbători sunt atunci când stai cu familia ta și sunteți toți sănătoși. 


SPECTACOLA: Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?
Irina Antonie: Da, îmi doresc să fie proiecte, să fim sănătoși, să fim unii lângă alții și să se întâmple lucruri frumoase, pe care să fim pregătiți să le facem. 


SPECTACOLA: Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an :)
Irina Antonie: Vă doresc să fiți liniștiți, sănătoși și să vă bucurați de toți oamenii care vă iubesc și pe care îi iubiți. Să lăsați lucrurile să meargă de la sine și să vă fie bine. La mulți ani și sărbători frumoase! Să vă bucurați de fiecare moment în parte, că timpul trece foarte repede. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel