Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Elena Mateescu, ANM: Lucrurile se mai pot schimba

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Elena Mateescu, directorul ANM, a spus cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion.

Elena Mateescu, directorul ANM, spune că de Crăciun și de Revelion am putea avea temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit.

"Este greu de estimat dacă vom avea parte de zăpadă în mod deosebit în perioada sărbătorii Crăciunului și a trecerii dintre ani. Actualizarea indică o probabilitate de a avea un regim de temperaturi, mai ales în ultima săptămână din acest an, valori de temperaturi ușor în creștere, astfel încât încălzirea să vină la pachet cu precipitații predominat sub formă de ploaie. Cu siguranță însă, pe măsură ce ne vom apropia, lucrurile se mai pot schimba.

Vremea în zilele următoare

Până atunci însă trebuie să vorbim despre ce ne așteaptă pe termen scurt pentru că de mâine aria precipitațiilor va fi în extindere în toată țara. Vin ninsorile în special la munte, vorbim și de precipitații mixte de mâine noapte, în special în partea de vest, centru și sud a țării, izolat cantitățile de apă vor putea depăși 10-15 litri pe metru pătrat și vor fi și condiții de polei.

Citește întreaga știre pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel