Cum va fi vremea de Crăciun. Gabriela Băncilă (ANM): Temperaturi care ne duc cu gândul la o zi de Paște

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Gabriela Băncilă (ANM) a vorbit despre starea vremii de Crăciun. Află în articol cât de cald va fi.

În ultimele zile, în mai multe zone din țară a nins, inclusiv în Capitală, iar asta ne-a dat speranțe că de Crăciun vom avea totuși zăpadă și temperaturi de iarnă. Se pare că nu va fi așa, iar vremea de Crăciun va fi ca de Paște. Meteorologii ANM ne anunță că temperaturile urmează să crească surprinzător de mult chiar în zilele de sărbătoare.

"Temperaturi maxime mai ridicate, între 4 și 14 grade, pentru ziua de Crăciun. Este posibil să asistăm și la înregistrarea unor temperaturi puțin mai ridicate decât aceste 14 grade, pentru ca, ulterior, după Crăciun, să existe o tendință treptată de scădere a temperaturilor. Cel puțin asta se conturează în momentul de față", a spus Gabriela Băncilă, director ANM, la Digi24.

"Există destul de multe discordanțe, în unele perioade, între prognozele pe care le propun materialele pe care le folosim. O astfel de instabilitate există în soluțiile de prognoză pentru perioada dintre Crăciun și Revelion. Tendința aceasta ar fi de menținere, în primă fază, a unor temperaturi mai ridicate decât în mod normal, pentru ca ușor-ușor acestea să scadă", a mai spus meteorologul.

"Temperaturi care ne duc cu gândul la o zi de Paște"

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel