Fiica Andreei Marin, Violeta, detalii despre experiența inedită pe care a trăit-o în America: „Mi s-a părut atât de important” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Violeta Bănica, la Întâlnire cu arta
EXCLUSIV
Descriere foto: Violeta Bănica, la Întâlnire cu arta

Violeta Bănică și Eli Lăslean au fost invitatele Georgianei Ioniță Toader în cadrul emisiunii Întâlnire cu arta, unde au dezvăluit mai multe detalii despre proiectul la care cele două lucrează în prezent.

Andreea Marin are toate motivele de bucurie. Pe lângă succesul de care aceasta se bucură și în ziua de astăzi pe plan profesional, dar și sentimental, fiica sa a reușit să o facă extrem de mândră, prin reușitele pe care le-a bifat în ultima vreme. Violeta a fost plecată recent în America, acolo unde a avut parte de o experiență inedită, la care foarte puțini tineri au ocazia să participe. Fiica Andreei Marin a studiat din greu, a primit o bursă, iar astfel a ajuns să fie singurul adolescent român care să participe la Global Youth Leadership Summit din San Diego, eveniment desfășurat pe mai multe zile. Invitată în platoul emisiunii Întâlnire cu arta, alături de Eli Lăslean, Violeta a vorbit despre această experiență minunată, în care a întâlnit noi persoane care îi împărtășesc valorile de viață.

„A fost o experiență extraordinară, a fost în Saint Diego, iar după asta am avut oportunitatea să merg în Los Angeles cu ai mei. Au venit atât de mulți oameni care împărțeau aceleași valori cu mine și mi s-a părut atât de important pentru că există medii în care, da, suntem adolescenți, dar nu gândim ca ei sau da, suntem adolescenți, dar avem o viziune către viitor mult mai mare decât media normală.”, a declarat Violeta Bănică, în cadrul emisiunii Întâlnire cu arta.

Violeta și Eli Lăslean, colaborare inedită

Acum, însă, Violeta Bănică a reușit să fie pusă în fața altei provocări, pe care a acceptat-o cu entuziasm. Fiica Andreei Marin este brand ambasador pentru proiectul designerului  Eli Lăslean, „Discover yourself”, proiect adresat copiilor și adolescenților, în care aceștia vor învăța diferite meșteșuguri, care lipsesc astăzi cu desăvârșire din școli.

„Eu vreau să învăț să fac haine, nu să le vând, vreau doar să le fac, mi se pare ceva extraordinar. Când o să am copii pe viitor, nu vreau să merg de fiecare dată la cineva să îmi coasă. La fel este și cu electricitatea, eu nu știu să umblu la un panou, nu înțeleg, tocmai de asta consider că toate aceste lucruri sunt extrem de importante și de asta m-a pasionat atât de tare și m-a atras.”, a continuat aceasta.

Ce învață copii în cadrul programului „Discover yourself”

„Dincolo de faptul că eu am început să-i familiarizez pe copilași cu ce facem noi într-o casă de modă, de la cum desenăm, tăiem, coasem, cum alegem un stil, de fapt, în capul meu este de a aduce lângă aceste activități și altele din zona productivă, spre exemplu, activitatea de a-ți construi acasă un mic mobilier, să zugrăvești o cameră. Sunt oameni poate care nu-și permit să plătească un meșter la ora asta, care costă fabulos.”, a spus și Eli Lăslean, în cadrul emisiunii moderate de Georgiana Ioniță.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel