Cum trebuie să aspiri corect. Greșeala pe care multă lume o face și poate afecta coloana

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cum să aspiri corect și ce se întâmplă dacă nu faci acest lucru.

Cum să aspiri corect. O casă proaspăt aspirată arată bine și se simte bine. Aspirarea elimină mulți alergeni dăunători din casa dumneavoastră, curățând-o de praf, murdărie, acarieni și mucegai. Acest lucru, la rândul său, se traduce direct prin îmbunătățiri ale calității aerului, calității somnului, bunăstării mentale și chiar a sănătății pielii, părului și ochilor dumneavoastră.

Cum să aspiri corect. Cât de des trebuie să aspirăm

Este important să aspirați săptămânal, dacă nu chiar mai des, deși dacă puneți la bătaie aspiratorul în mod regulat poate duce la unele defecțiuni.

Alin Burileanu, kinetoterapeut, a explicat la Medicool, la Antena 1, că poziția trebuie să fie cât mai dreaptă și să pășim în față când aspirăm. Astfel, este indicat să nu ne cocoșăm atunci când desfășurăm activitățile precum maturatul, spălatul vaselor sau călcatul. Pentru a evita acesta poziție incomodă și incorectă, medicii recomandă să ne sprijinim piciorul pe o cutie înaltă. Așadar, greutatea corpului nu va mai apăsa pe coloană, ci pe picior și mână.

Citește întreaga știre pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel