Cum stau, de fapt, lucrurile între Alex Bodi și Mădălina Ghenea. Motivul pentru care afacerisul o urmărește pe Internet: „Femeia e superbă”

Data publicării:
Mădălina Ghenea și Alex Bodi / colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea și Alex Bodi / colaj foto/ sursa instagram

Alex Bodi a dezvăluit motivul pentru care o urmărește pe internet pe Mădălina Ghenea.

În ultima vreme, tot mai multe persoane s-au întrebat ce se întâmplă între Alex Bodi și Mădălina Ghenea, după ce afaceristul i-a dat mai multe like-uri pe rețelele de socializare. Recent, acesta a ținut să facă lumină în acest caz și a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între el și frumoasa Mădălina Ghenea.

Alex Bodi a declarat că își asumă faptul că o urmărește pe Instagram și îi dă like-uri Mădălinei Ghenea, spunând că asta vrea să facă. Totodată, afaceristul a ținut să precizeze faptul că  este o femeie „superbă”. În legătură cu Daria Radionova, Alex Bodi a mărturisit că nu suferă după despărțire, chiar dacă nu poate să ștergă tot ce a fost între ei, dintr-o dată.

„Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt. I-am zis că dacă le-am dat a fost pentru că aşa am vrut.

Nu există suferinţă. Nici nu vreau să fiu perfid sau ipocrit să zic că a fost ceva care se şterge cu buretele. Nu. Este o femeie ok, sufletistă, chiar am avut o impresie super bună despre ea. Mi-a fost alături, m-a susţinut. S-a interpretat că m-a susţinut ea financiar. Niciodată. Mi-a oferit într-adevăr ajutorul, dar nu am avut nevoie nici de un euro, nici de la ea, nici de la nimeni. Chiar vreau să subliniez. Nu cred că pot să spun lucrul că o mai iubesc”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Daria Radionova: „Nu există suferinţă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel