Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Daria Radionova: „Nu există suferinţă”

Data publicării:

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Afaceristul a făcut primele declarații. 

Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus adio. Frumoasa rusoaică a făcut anunțul chiar pe pagina ei de Instagram, acolo unde i-a adus câteva acuze fostului ei iubit. Ba mai mult aceasta i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi a făcut primele declarații despre despărțirea de Daria. 


„Nu, de ce să sufăr? Nu există suferinţă. Cine a zis că m-a părăsit? Ea? Ei, nu ai cum să mă părăseşti. Nu există aşa ceva, doar că nu vreau să mai intru în alte discuţii că s-a făcut prea mult caz pe tema asta şi chiar nu vreau să mă implic în mai mult circ. Văd că se aruncă o grămadă de pietre asupra mea şi eu nu am făcut nimic. Că eu i-am zis ei să rămână acolo? Am avut nişte discuţii. Corect. A zis că nu mai merge.

I-am spus că nu mai funcţionează, că sunt prea multe tensiuni, că e prea mult stres, că intervin anumiţi factori şi cred că ar fi cel mai bine şi liniştitor pentru amândoi să rămână acolo, să se focalizeze pe afacerile ei, să îşi vadă de priorităţile ei şi aşa mai departe. Noi nu ne-am despărţit rău, nu ne-am certat. După au fost anumite discuţii şi într-adevăr lucrurile au luat amploare când am văzut declaraţia ei pentru că pentru mine a fost un şoc”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars. 


Alex Bodi a vorbit chiar și despre Bianca Drăgușanu. Fanii au vehiculat în repetate rânduri că aceasta i-ar fi trimis flori fostei sale soții. Chiar dacă divorțul dintre cei doi a fost presărat cu multe acuzații, Alex Bodi a avut doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei blondine. 


”Eu nu am voie să dau flori, nici direct, nici indirect. Ea este într-o relație, nu am de ce să-i trimit flori și da, dacă am vrut să-i trimit flori, i le trimit dacă vreau și simt, care este problema?! Nu mă avantajează pe mine cu nimic că este singură sau nu este singură. Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic.

Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca admiratorii ei”, a adăugat afaceristul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel