Cum și unde acționezi cu Marte în Pești până pe 25 mai. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Gwen King

„Cu Marte în Pești nu știm adevărul, mușcăm din poveste, dar nu știm ce e în spate, nu știm să gestionăm o situație – cum este chiar aceasta cu războiul”. La nivel mondial e haos, confuzie – pentru că acestea sunt armele folosite în ultima perioadă – haosul, confuzia și manipularea. Avem un „război hibrid”, ne spune din nou Daniela Simulescu. Astrologul ne recomandă să avem grijă de sănătatea noastră fizică și mintală. 

 
Marte simbolizează luptătorul, războinicul, cel care ne duce cu gândul la impulsivitate, grabă, ciocnire, rupere. Marte reprezintă, totodată, și energia masculină. Atunci când vrem să cunoaștem un bărbat, mai mult decât zodia sa contează să știm unde îl are pe Marte pentru că abia atunci vom înțelege modul său de a acționa.

Pe de altă parte, Peștii, ultimul semn al zodiacului, vorbesc despre milă, compasiune, vindecare spirituală, empatie, dar și dependență, iluzie și haos. Așadar, vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Propagăm imagini despre care nu știm nimic, până la urmă. Nu putem salva pe nimeni, nu putem schimba pe nimeni, fiecare trebuie să vrea să se salveze pe sine însuși mai întâi și mai apoi să vrea să fie salvat.

Pe de altă parte, ne aflăm în fața unei perioade excelente pentru întreaga zonă artistică: scris, cinematografie, pictură – tot ce este vizual va căpăta note profund realiste. Folosiți-l, așadar, pe Marte în Pesti până pe 25 mai pentru a face ceva artistic, pentru a vă explora latura creativă și spiritualitatea.

Previziuni cu Marte în Berbec până pe 25 mai:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Acționează în zona sănătății tale și ocupă-te de echilibrul minte, trup și suflet. 

Taur/ Ascendent în Taur

Tu nu știi unde să acționezi, e destul de multă confuzie pentru tine, mai ales legat de planurile pentru viitorul apropiat. Respiră, ia o pauză. Lucrurile se vor clarifica până la urmă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Nu știi exact ce să faci în legătură cu șefii, cu superiorii, așa că mai bine nu face nimic. Acceptă că și ei sunt oameni și că e omenește să greșești.

Rac/ Ascendent în Rac

Până pe 25 mai ar trebui neapărat să faci o călătorie (poate fi și una de ordin spiritual). Te va ajuta mult în dezvoltarea ta pe termen lung orice studiu început acum. 

Leu/ Ascendent în Leu

Renunță la control, lipsa acțiunii e, de fapt, cea mai bună acțiune până pe 25 mai. Lasă-te purtat de val, renunță la frâie. O să treacă. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel