Cum și-a salvat Pavel Bartoș căsnicia. Actorul, mai sincer ca niciodată: „Asta ne-a ajutat să fim aici”

Pavel Bartoș dezvăluie care a fost momentul în care el și soția sa au reușit să se reinventeze și să facă față oricărei provocări din relație. 

Pavel Bartoș și Anca formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani și au împreună trei fetițe minunate. 

Îndrăgitul actor spune că nu îi place să ofere sfaturi, însă, pentru el și soția sa, comunicarea a fost salvarea relației. 

„Nu ne place să oferim povețe. Povestea fiecăruia este unică și trebuie trăită ca atare. Ne-am iubit, ne iubim, ne-am ascultat, ne ascultăm, am comunicat, comunicăm, și asta ne-a ajutat să fim aici. Noi am fost mereu împreună”; a declarat Pavel Bartoș pentru Viva. 


Moment de cotitură în căsnicie


În trecut, actorul recunoștea că a avut probleme în căsnicie, în perioada în care făcea seriale, fiind foarte mult timp plecat de acasă. Atunci, Bartoș spunea că se miră cum au reușit să reziste în căsnicie. 

Se pare că elementul care a schimbat complet dinamica în căsnicia sa a fost momentul în care au devenit părinți.  Venirea pe lume a copiilor i-a mobilizat pe cel doi, care au reușit să facă echipă pentru fiicele lor. 


„Ce pot să adaug este că, odată cu venirea copiilor pe lume, devii mai înțelept, mai răbdător, mai bun și, în plus, copiii dau sens vieții, iar noi am înțeles acest lucru. Și, probabil, d-asta suntem o familie împlinită care se bucură de toate momentele”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

 

Cum și-a cerut prezentatorul TV soția în căsătorie: ”Am întârziat o oră”

”A fost spontan, pentru că mie viața mi-a demonstrat că pentru orice m-am pregătit să fie mare și triumfal a ieșit un mare „fâs. Sunt un om al instinctului și reacționez. Așa a fost și cu acel moment, nu am adus elicoptere, nu am dus-o pe iaht, nu am sărit cu parașuta. Nu pentru că nu aș fi vrut să o fac, dar așa sunt eu: omul momentului!”, a mărturisit Pavel Bartoș, în urmă cu câțiva ani, potrivit viva.ro.

Pavel Bartoș și Anca au făcut cununia civilă în anul 2003, iar marele eveniment a avut loc în primăvara anului următor, când toată lumea credea că nunta nu se mai ține și asta pentru că Pavel a întârziat la biserică.

”Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră!”, a mai declarat prezentatorul TV.

Anca a renunțat la actorie și acum este studentă la medicină

Anca Bartoș, soția lui Pavel Bartoș, este studentă la Medicină, anul V. Soția prezentatorului tv este fostă actriță, care a renunțat la cariera sa pentru a se dedica familiei, iar acum câțiva ani a decis să-și urmeze pasiunea. Anca s-a înscris la Medicină și vrea să devină pediatru. 

Pavel Bartoș este extrem de mândru de soția sa, care a avut curajul să își urmeze visul. 


Pavel Bartoș și Anca s-au căsătorit în 2003 și au împreună 3 fetițe. Soția actorului este o femeie extrem de curajoasă, care nu se teme să ia totul de la zero. A renunțat la actorie pentru a se dedica fetițelor sale, iar acum se  pregătește să devină pediatru.


„Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.

Îi place enorm de mult, are har și mă bucur. Decât să regreți o viață întreagă că nu ai îndrăznit, mai bine ai bucuria că măcar ai încercat. Poate o să fac, poate nu o să fac, dar în cazul ei sigur va fi o profesie pentru tot restul vieții. Va fi pediatru, va fi chirurg, nu știu, să vedem. Decizia îi aparține în totalitate. Normal că ne-a schimbat puțin dinamica vieții, pentru că înveți cam toată ziua, fiind student la Medicină, dar uite că ne-am reglat din mers. A fost ușor, a fost greu, dar important e să ne susținem unul pe altul”, a declarat Pavel Bartoș anul trecut,  pentru Viva.


Anca a renunțat la actorie pentru a se dedica familiei și, ulterior, a prins curajul de a-și urma visul de-o viață. 

Întrebat dacă s-a simțit vinovat atunci când soția sa a renunțat la carieră pentru a avea grijă de copii, Pavel Bartoș a dezvăluit că alegerile au fost întotdeauna ale soției sale, iar că el a încurajat-o în tot ce și-a propus. 


„Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: „Nu vrei să reiei? și mi-a zis: „Nu, nu simt nevoia. Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare.

Apoi, asta a fost marea ei dorință, să facă medicină. Atunci când erau copiii mici și se îmbolnăveau, ea avea un soi de har, știa ce trebuie făcut, s-a și documentat. După ce s-a documentat din ce în ce mai mult, a început să îi placă treaba asta. Normal că mie mi-a fost bine știind că ea e acasă, cu copiii. Astfel, eu am putut să îmi fac meseria și mai bine, să ne fie mai bine tuturor. Mi-a dat o relaxare extraordinară. Acum își îndeplinește visul”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 aug 2023, 08:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience