Cum se simte Victor Socaciu după ce a fost externat din spital. Artistul a avut deja primul concert

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Victor Socaciu a ajuns de urgență la spital în urmă cu aproximativ două săptămâni din cauza unor probleme renale. 

Victor Socaciu s-a confruntat în urmă cu două săptămâni cu probleme de sănătate. Autorul de muzică folk  a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” după ce ar fi acuzat probleme renale după transplant.


Victor Socaciu a trecut prin multe necazuri în ultima perioadă, acesta a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2 în luna aprilie a acestui an și are și diabet. Cântărețul de muzică folk a anunțat pe pagina sa de Facebook, în urmă cu două săptămâni, că suferă din cauza unor probleme de sănătate. Din cauza acestor probleme, Victor Socaciu nu a participat la Festivalul de muzică folk de la Brașov. 


Între timp, artistul a fost externat și a susținut deja primul concert, pe scena de la Alba Iulia, la Festivalul Național 'Ziua de Mâine', potrivit fanatik.ro. Potrivit sursei citate, artistul a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze și a emoționat pe toată lumea prezentă cu recitalul său. 


În luna august a acestui an, Victor Socaciu își anunța prietenii de pe Facebook că nu va putea participa la Festivalul de Muzică Folk de la Brașov din cauza unor probleme de sănătate.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris artistul pe Facebook.

În urmă cu zece ani, acesta a suferit un transplant renal și a primit doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

 

Citește și: Majda Aboulumosha a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat vedeta: „Am învățat cum să mă hrănesc sănătos”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel