Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice. Gimnasta se pregătește de competiție

Data publicării:
Larisa Iordache foto Instagram
Descriere foto: Larisa Iordache foto Instagram

Gimnasta Larisa Iordache, care a suferit o entorsă metatarsiană în timpul calificărilor pentru finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020, şi-a afirmat, într-un mesaj transmis de Federaţia Română de Gimnastică, speranţa că toată lumea va fi fericită după faza finală programată la 3 august.

"Mulţumesc fanilor pentru toată susţinerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive şi pentru încrederea pe care mi-o oferă şi pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiţi după finala la bârnă", a fost mesajul transmis de sportivă din Satul Olimpic.

Federaţia Română de Gimnastică precizează că sportiva a fost nevoită să poarte o gheată de protecţie în urma acccidentării suferite: "Larisa Iordache nu renunţă la visul ei. Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poarta o gheată de protecţie, este determinată să lupte pentru a-şi împlini visul: o medalie olimpică. Mulţumiri speciale echipei de medici formate din Dr. Diana Torje (COSR), Dr.Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oşean (FR Canotaj), precum şi kinetoterapeuţilor Mircea Nuţescu (FR Baschet) şi Iustin Răduţiu (COSR). Hai Romania! Succes, Larisa Iordache!".

Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că gimnasta Larisa Iordache a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesită o pauză de trei zile.

 Larisa Iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată pe 3 august la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

 

Și-a pierdut mama în urmă cu 3 săptămâni

 

Larisa Iordache trece prin clipe grele după ce mama ei s-a stins din viață din cauza unei boli grave. Gimnasta și mama ei erau foarte apropiate, iar cea care i-a dat viață era cel mai mare susținător al ei.


„Adevărul e că un milion de cuvinte nu te-ar putea aduce înapoi, știu pentru că am încercat. Nici un milion de lacrimi, știu pentru că am plâns”, erau cuvintele din clipul video postat de Larisa Iordache la InstaStory. 

 


Mama gimnastei Larisa Iordache suferea de cancer, iar  în ultima perioadă făcea  chimioterapie.


După ce și-a înmormântat mama, Larisa a transmis un mesaj public pentru toți cei care au fost alături de ea. 


”Vreau să vă mulțumesc din suflet celor care au fost alături de mine și de familia mea perioada aceasta cu tot sufletul. Este o perioadă foarte grea și nu pot să-mi găsesc cuvintele exact cum mi-aș dori, însă mulțumesc pentru prezență, gânduri și pentru sfaturile primite”, a scris gimnasta pe Instagram.


Larisa Iordache a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei, în timp ce se afla în tribune și o susținea. 


”Îngerul meu păzitor”, a scris gimnasta în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE ???? (@larisa_iordache)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel