Cum se simte Cătălin Botezatu după ce și-a pus un nou stent la inimă, în urmă cu o săptămână: „Asta este viața mea..."

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce și-a pus un nou stent la inimă, în urmă cu o săptămână. 

În urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu a ajuns pe mâinile medicilor din Turcia, acolo unde a fost supus unei noi intervenții chirurgicale la inimă. Mai exact, i-a fost montat un nou stent la inimă, pentru a evita alte riscuri și probleme. 

Cum se simte Cătălin Botezatu după ce și-a pus un nou stent la inimă, în urmă cu o săptămână

În urmă cu câțiva ani, creatorul de modă a reușit să învingă cancerul, însă problemele cu inima îi dădeau în continuare bătăi de cap. Astfel, medicii din Turcia i-au recomandat să recurgă la montarea unui nou stent la inimă, al șaselea la număr. Cu toate astea, Cătălin Botezatu a declarat că se simte foarte bine, că are multă energie și este pregătit să își pregătească noile colecții pentru următoarele evenimente de fashion. 

„Majoritatea analizelor au ieșit bine, eu sunt foarte precaut, merg la control. De la o vârstă nu mai e chiar așa... Trebuia să văd în Turcia și ce se întâmplă legat de celelalte 5 operații de cancer. Totul e ok, dar a trebui să îmi pună acest stent.

A fost o decizie pe care am luat-o pe loc. Nu a trecut nici măcar o săptămână, sunt bine merci, am început treaba, lucrul la colecție, pregătesc colecția pentru New York, dar mai avem două evenimente super tari acum, pe 26 și 27 iulie, o să mergem și la Paris. Viața merge înainte!

Nu vrei să știi ce program am! Asta este viața mea! Îmi fac treaba, totul merge înainte. Am multe proiecte care îmi dau satisfacție și energie. Cred că asta mă ține în priză. Dacă ești optimist și puternic nu are de ce să îți fie frică", a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro

Citește și: Ce semn a primit Bianca Brad de la Divinitate în ziua operației. Vedeta a reușit să învingă cancerul: „În acel moment am știut că s-a încheiat un cerc și că va fi bine”

Cătălin Botezatu: „Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc”

Cătălin Botezatu susține că, în ciuda tuturor problemelor cu care s-a confrunta, a rămas în continuare puternic și încrezător. 

„Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer,  și așa mai departe, le-am privit ca atare, Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc. Sunt foarte puternic și încrezător în mine", a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, sfat pentru toți oamenii: „Fiecare om ar trebui să-și facă...”

 Cătălin Botezatu le recomandă tuturor românilor să ia în sănătos sănătatea și să facă vizite anuale la medic pentru analize complete, astfel încât să prevină apariția sau dezvoltarea unor afecțiuni medicale.

„Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, “îngerul meu păzitor”. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care din păcate au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse. Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, spune Cătălin Botezatu.

După două zile de investigații și emoții pentru rezultatele testelor oncologice, Cătălin Botezatu și Eva Pavel au petrecut o după amiază în Istanbul, în calitate de turiști. Au vizitat împreună palatul și grădinile vestite de pe malul Bosforului și, și-au încărcat bateriile pentru o nouă zi și o investigație complexă, cea de la inimă.”, spunea Cătălin Botezatu, înainte de operație. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel