Ce semn a primit Bianca Brad de la Divinitate în ziua operației. Vedeta a reușit să învingă cancerul: „În acel moment am știut că s-a încheiat un cerc și că va fi bine”

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a dezvăluit ce semn a primit de la Divinitate, în ziua operației de cancer. 

Timp de 6 ani, Bianca Brad a fost absentă din viața publică. Fugea de interviuri, fugea de public, scuzându-se că lucrează la un proiect important. Proiectul important era chiar sănătatea ei. Vedeta a ținut secret diagnosticul de cancer. Nici mama ei nu știa prin ce trecea. 

Ce semn a primit Bianca Brad de la Divinitate în ziua operației

Vedeta a luptat cu tot ce i-a stat în putință să învingă cancerul nemilos. Deși a trecut prin momente extrem de grele, Bianca Brad recunoaște că nu va uita niciodată semnul pe care l-a primit de la Divinitate, chiar în ziua operației. 

„Semnul despre care cred că merită să povestesc este cel primit în ziua în care am fost operată. Am primit diagnosticul pe 21 mai 2015, de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Se știe că, înaintea luptei împotriva rivalului său Maxenţiu, Împăratul Constantin, care avea mult mai puțini soldați decât rivalul său, i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu și semnele nu au întârziat să apară.

În timpul zilei a văzut pe cer o cruce luminoasă, deasupra soarelui, cu inscripţia latină: in hoc signo vinces (prin acest semn vei învinge), iar noaptea, l-a visat pe Iisus Hristos, cu semnul crucii pe care-l văzuse pe cer, spunându-i să-l pună pe steagurile soldaţilor pentru a fi protejaţi în luptă. Împăratul a dat ordin să se facă acest lucru și a doua zi a câştigat bătălia, chiar dacă Maxenţiu avea o armată de 7 ori mai mare decât a lui Constantin.

Ei bine, faptul că am primit diagnosticul în acea zi m-a făcut să mă agăț cu toată credința de semnul crucii, însoțit de mesajul „Sub acest semn vei învinge. Au urmat 6 ani în care am făcut tot mi-a stat în putere ca să mă vindec. În ziua în care m-am internat și eram programată pentru operația de mastectomie, după ce m-am instalat în salon, așteptând să vină să mă ducă în sala de operații, când am tras perdeaua de la geam, să mă uit afară, exact în dreptul ferestrei era crucea de pe cupola bisericii de lângă spital. Nu pot descrie uimirea, liniștea și căldura care mi-au inundat sufletul la acea priveliște. În acel moment am știut că s-a încheiat un cerc și că va fi bine.”, a spus Bianca Brad, pentru VIVA!

Bianca Brad: „Cel mai important este să reușească să nu se lase copleșite de diagnostic”

În ciuda momentelor grele prin care a trecut, Bianca Brad a ținut să transmită un sfat pentru cei care primesc acest diagnostic crunt. 

„Evident că am fost șocată și nu înțelegeam de ce mi se dă încă o încercare grea, când abia începusem să îmi trag sufletul după cele prin care trecusem. Din fericire, am reușit, într-un timp destul de scurt, să mă mobilizez, să caut și să găsesc soluții pentru a câștiga cât mai mult timp alături de băiatul meu și el să aibă parte de mama lui. Și despre ce vreau să le spun femeilor care trec prin acest lucru, aș avea foarte multe de spus… cât să umplu revista. Cel mai important este să reușească să nu se lase copleșite de diagnostic și să nu ia decizii bazate pe frică. Sigur că este normal să te confrunți cu ele, la început, însă pentru a reuși este absolut esențial să își schimbe modul de a gândi, să se informeze mult din surse verificate, să ceară mai multe păreri avizate și participe activ la vindecare. Adică să nu se bazeze doar pe medicamentele și perfuziile indicate de medici.

Este musai să își creeze o echipă de medici cu care să se consulte, să își schimbe alimentația, eliminând tot, dar ABSOLUT TOT ce este inflamator, începând cu zahărul, să facă sport (săriturile pe saltea sunt cele mai bune pentru a pune limfa în mișcare) sau măcar să meargă mult pe jos, să se odihnească, să ia vitamina D3 și alte suplimente indicate în funcție de diagnostic, să găsească un grup de sprijin, să elimine stresul, pe cât se poate, să facă lucruri care le aduc bucurie, să înlăture furia, să facă pace cu trecutul și cu oamenii care le-au rănit, să se vizualizeze vindecate și, mai ales, să creadă în vindecare.”, a mai spus vedeta.

Vedeta susține că există multe tratamente, terapii și informație care să ne ajute să învingem această boală. 

„Din fericire, acum, acest diagnostic nu mai înseamnă neapărat o condamnare la moarte. Există multe tratamente și terapii bune, și există foarte multă informație. Credință, speranță, determinare și voință să aibă. Și dacă totuși prognosticul nu este deloc bun, atunci să facă tot posibilul să creeze amintiri frumoase cu cei dragi și/sau pur și simplu să petreacă timp de calitate, îndeplinindu-și cât de multe visuri posibil.”, a mai spus Bianca Brad, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel