Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a fost externat din spital: „Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu”

Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captura foto Youtube/ sursa AntenaPlay

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate. 

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a fost internat în spital zilele trecute, din cauza unor probleme de sănătate. S-a pus chiar problema unei operații la inimă, însă, în ultimul moment, medicii au schimbat planul. Artistului i-a fost montat un stent pentru puls și a fost externat din spital. Deși starea sa este stabilă, actorul spune că nu se simte refăcut în totalitate. 


,,Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. e aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz. Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă", a spus actorul pentru Antena Stars.

În urmă cu câteva zile, artistul dezvăluia că problemele de sănătate actuale se trag de la perioada în care a fost infectat cu Covid.


”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. (...) Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul. Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a precizat Arșinel pentru impact.ro.


Alexandru Arșinel, mărturisiri despre transplantul care i-a salvat viața

 

În urmă cu 8 ani, actorul Alexandru Arșinel, pe atunci în vârstă de 74 de ani, a primit o nouă șansă la viață. După o lungă perioadă în care a stat pe lista de așteptare, actorul a avut norocul să i se efectueze transplantul salvator.


Salvarea actorului a venit din partea familiei îndurerate ale unui tânăr de 23 de ani, care s-a sinucis.


''Era un tânăr de 23 de ani, care a ales să se sinucidă, dar nu cunosc alte amănunte. Mă rog pentru el zilnic, după cum mă rog şi pentru medicul clujean care a condus echipa de operaţie. Dacă e să fi preluat ceva de la acel tânăr aş spune că am luat dorinţa de a trăi. Recunosc, îmi place viaţa. Mă străduiesc să trăiesc atât cât îmi va fi dat, să mă bucur de viaţă, de copii, de nepoţi. Acelora care cred că e uşor să trăieşti la 82 de ani le spun doar atât: vă înşelaţi! Dar vreau să trăiesc ca să-mi însoţesc cât mai mult nepoţii şi soţia şi să mă bucur de prezenţa lor, cât va fi posibil. Mai spun doar atât, soţia mea e paralizată de ani buni, îşi mai mişcă doar mâna dreaptă şi capul. Şi totuşi, vreau să-i fiu alături până la capăt'', a spus actorul pentru Impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 23 noi 2021, 07:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience