Cum se menține Nicoleta Luciu în formă. Vedeta a dezvăluit dieta pe care o ține

Data publicării:
Nicoleta Luciu, sursa instagram
Descriere foto: Nicoleta Luciu, sursa instagram

Nicoleta Luciu a dezvăluit care este secretul frumuseții sale, dar și ce dietă ține pentru a se menține în formă.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase apariții din showbizul românesc. La 40 de ani, actrița este posesoarea unui trup de invidiat. Multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă, astfel că vedeta a decis să dezvăluire secretul frumuseții sale. 

Acttrița a mărturisit că ține un regim alimentar bazat pe o plantă, numită psyllium. De altfel, a renunțat la toate produsele care îi dăunează organismului și îmbină dieta cu sportul. De asemenea, aceasta are grijă să consume multă apă, chiar patru/cinci litri pe zi.

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a explicat Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii, pentru revista OKMagazine.

Totodată, Nicoleta Luciu a declarat că pune foarte mult accent pe sport, motiv pentru care, în timpul liber îi place să meargă cu bicicleta. Așa a ajuns să cântărească aproape 60 de kilograme.

”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a mai adăugat Nicoleta Luciu.

 

Nicoleta Luciu, pusă la zid de fani după ultima operație

 

 

Nicoleta Luciu și-a făcut câteva modificări la nivelul feței cu ajutorul unui aparat revoluționar, care promite să-i șteargă mulți ani de pe chip. Deși fanii i-au spus că nu are nevoie și arată foarte bine, bruneta a simțit nevoia să facă anumite retușuri.

Și cum actrița este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta a împărtășit cu fanii ei o fotografie chiar din cabinetul medicului estetician. Pe lângă mesajele frumoase, Nicoleta Luciu a avut parte și de comentarii răutăcioase din partea unora care consideră că a exagerat cu operațiile estetice.

„Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasa, sincer, eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, “Nu te mai recunosc, păcat! ”, “Da, «new» (n.r.: nouă)… arăți exact ca toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? Te-o mâncat în botox ca să fii și tu în rand cu toate copiile!!! Doamne iartă-mă” , sunt câteva dintre mesajele dure pe care le-a primit Nicoleta Luciu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel