Cum se menține Kim Kardashian în formă, la 42 de ani. Starul internațional, reguli stricte, pentru siluetă

Data actualizării: | Data publicării:
Kim Kardashian, foto Instagram
Descriere foto: Kim Kardashian, foto Instagram

Kim Kardashian urmează un stil de viață extrem de strict, pentru a se menține în formă.

În ciuda vârstei pe care o are, Kim Kardashian, mamă a patru copii, nu dă semne de îmbătrânire. 

Aceasta a împlinit recent vârsta de 42 de ani, având toate motivele din lume să se simtă mai bine ca niciodată. 

Din fericire, pentru că și-a petrecut atât de mult timp din carieră împărtășindu-și cu generozitate viața cu publicul, s-au aflat câteva obiceiuri sănătoase pe care Kardashian le adoptă zilnic, pentru a se menține cât mai mult în forma fizică dorită, notează EatThis.

Are o dietă bazată, în mare parte, pe plante

Se pare că Kim Kardashian a adoptat o dietă axată pe plante încă din 2019. Într-un interviu acordat pentru People, starul internațional a atribuit dieta sa bazată pe plante capacității sale de a-și gestiona mai bine psoriazisul.

"Fac tot posibilul să rămân cât mai mult pe bază de plante, cu excepția cazului în care este o zi de răsfăț. Încerc să mănânc cât mai multe alimente antiinflamatorii și antioxidante.", a declarat aceasta în trecut.

Vedeta a discutat, de asemenea, despre modul în care consumul alternativelor alimentare pe bază de plante a afectat pozitiv sănătatea ei generală.

"M-a făcut să fiu mai atentă la modul în care ceea ce introduc în corpul meu mă afectează, și nu doar cu psoriazisul, ci și c privire la starea mea de spirit, nivelul de stres, energia, totul", a adăugat ea. 

Nu bea alcool

Potrivit mai multor surse, Kim Kardashian nu bea alcool și este un lucru care nu o mai interesează de ceva timp. Anul trecut, ea a distribuit o postare pe Instagram cu o fotografie din "anii de colegiu", când o vizita pe sora ei mai mare, Kourtney, în campus.

"Am urât toate petrecerile sălbatice atât de mult, încât am stat acasă și nu am vrut să beau sau să petrec NICIODATĂ", a scris Kim Kardashian în postarea de pe Instagram.

Cu excepția câtorva shot-uri de sărbătoare la fiecare câțiva ani, dezgustul lui Kim pentru petrecerile tari a determinat-o să se abțină în cea mai mare parte de la consumul de alcool, potrivit Vogue.

Îi plac antrenamentele ce au loc la prima oră a dimineții

Pe lângă faptul că respectă un plan de alimentație sănătoasă, Kim este, de asemenea, dedicată rutinei sale de antrenament dimineața. Ea a declarat recent pentru Vogue că se trezește la 5:30 în fiecare dimineață pentru a face exerciții fizice. Mai mult, Kim merge în mod constant la sală șase zile pe săptămână pentru sesiuni de antrenament de aproximativ 60-90 de minute, potrivit Women's Health.

Melissa Alcantara, antrenoarea vedetei, susține că majoritatea antrenamentelor lui Kim se concentrează pe greutăți și pe antrenamente de forță.

"85% din antrenamentele noastre sunt antrenamente cu greutăți, iar celelalte 15 sunt alcătuite din cardio", a declarat Alcantara într-un articol din 2021 pentru Women's Health.

Alcantara o descrie, de asemenea, pe Kim ca fiind foarte motivată și spune că apreciază angajamentul lui Kim față de fitness, deoarece rareori își anulează programările pentru antrenamente.

"Ea este de genul: "Trebuie să fac exerciții, asta face parte din viața mea". Totul ține de mentalitate", a declarat Alcantara pentru Women's Health.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel