Cum se menține în formă Teo Trandafir. Vedeta are un ritual pe care îl păstrează cu strictețe în fiecare dimineață

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Instagram

Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă, dar și care este ritualul ei de dimineață.

Teo Trandafir este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În trecut, vedeta a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, dar a reușit să ajungă la forma dorită după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. De atunci, prezentatoarea TV are mare grijă de felul în care arată și are un ritual pe care îl respectă în fiecare dimineață.

Teo Trandafir a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină în cea mai bună formă a ei.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

 

Totodată, Teo Trandafir a dezvăluit și ce regim alimentar are. Vedeta a povestit că mănâncă des, dar puțin, și a renunța definitiv la cartofii prăjiți și sucurile acidulate.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, explica Teo Trandafir.

 

Teo Trandafir, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă

 

Teo Trandafir se confruntă acum cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei.  Invitată în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea, Teo Trandafir a vorbit despre unul dintre episoadele dificile din viața ei, atunci când a făcut un atac de panică chiar în liftul spitalului. 


„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.

Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel