Cum se menține în formă Mihai Morar, la 40 de ani. Chiar prezentatorul TV a dezvăluit rețeta

Data publicării:
Mihai Morar, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Morar, sursa instagram

Mihai Morar a dezvăluit cum se menține în formă, dar și cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV.  La 40 de ani, omul de televiziune și se menține într-o formă de invidiat. Acesta a avut o prioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus. Recent, Mihai Morar le-a dezvăluit fanilor care este rețeta care îl ajută să se mențină în formă și să țină departe kilogramele nedorite.

Prezentatorul TV a dezvăluit că este un mare fan al sportului, al orelor de Pilates, dar și mersul pe bicicletă.

„Da, şi băieţii fac Pilates! Ştiu că lumea e plină de clişee şi prejudecăţi. Sunt şi eu, nu de puţine ori, subiect de zeflemea: “Mergi ca fetele, la Pilates?” De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credinţa lui Pilates era că poţi fi bătrân la 30 de ani, dar poţi fi tânăr la 60 de ani. Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii.

De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp. Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează şi forma corpului. Aşadar… lăsaţi băieţii să facă Pilates. Nu-i va face cu nimic mai puţin bărbaţi.„, a declarat Mihai Morar, potrivit redactia.ro

 

Cine este adevăratul Mihai Morar

 

„Nu știu (n.r cine este cu adevărat Mihai Morar). Mihai Morar se schimbă de la o zi la alta. Eu sunt și Balanță. Dacă îmi clipa asta mă uit în oglindă și văd ceva, mi-este foarte greu ca în cealaltă oglindă să văd același lucru”, a zis Mihai Morar în cadrul emisiunii „Interviuri care inspiră”, realizată de Claudia Țapardel la DCNewsTV. 

„Cred că ai dreptate când spui că (n.r. i se adresează Claudiei Țapardel) este ceva despre Mihai Morar pe care nu îl cunoști, nu-l simți, nu-l vezi încă. Același lucru îl cred și eu. Ultimii ani pentru mine sunt, de fapt, sub semnul acestei întrebări. Știu că am ceva de făcut, dincolo de ceea ce fac fizic, vizibil în momentul acesta, dar nu știu unde mă va duce drumul. Nu știu nici eu. Nu ai cum să afli cine ești decât decât dacă mergi pe drum, care sigur este presărat cu foarte multe alegeri și piedici”, a explicat Mihai Morar pentru DC NEWS

Întrebat, ulterior, dacă se lasă purtat de val sau și-a ales totuși un drum, Mihai Morar a oferit următorul răspuns: „Valul este în mine, ca să zic așa. Adică, da, mă las purtat de val. Când te îndrăgostești, te lași purtat de val. La fel este și la mine. Când simt ceva cu adevărat, simt în stomac. Și, atunci, merg pe valul din interior. Au fost momente în viața mea când m-am lăsat purtat de valuri... (n.r. trecătoare)”

„Valul tău este când ți se răscolește stomacul în fața unei idei, a unui om, a unui proiect”, a conchis Mihai Morar.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel