Cum se menține în formă Marian Nistor, după ce a slabit 30 de kilograme: ”Dacă mai sar calul...” Ce îi gătește soția sa

Data publicării:
Sursa foto: Marian Nistor, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Marian Nistor, facebook

Marian Nistor a dezvăluit cum se menține în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme.

Marian Nistor, solistul trupei Savoy, în vârstă de 78 de ani, a reușit să slăbească 30 de kilograme. Artistul a mărturisit că ajunsese să cântărească 109 kilograme, moment în care soția sa i-a recomandat o dietă, care a făcut minuni. Marian Nistor a ajuns să cântărească cu 30 de kilograme mai puțin și spune că se simte foarte bine. 

Cum se menține în formă Marian Nistor, după ce a slabit 30 de kilograme

„Am slăbit acum 7 ani de la 109 kg la 80 de kg. M-am oprit aici. De trei ani încoace nu mai pun pe mine. Nu mai îmi permite stomacul să consum mai mult. Cum s-ar spune, s-a organizat organismul. Nu am înjumătățit porțiile, ci pur și simplu consum doar cât îmi trebuie. Oricât mi-aș pune în farfurie, mănânc cât îmi spune organismul, fără să îmi propun eu, neapărat. Dacă mai sar calul, mai sar la fructe, la un pahar de vin adevărat. Dar sar calul nu înseamnă că dorm pe mine, nu. Dorm cu bentiță cu tot. Mă pun în pat, îmi iau nevasta în brațe și două bentițe la pătrat… (râde..), a spus Marian Nistor, pentru VIVA!

”Eu îmi revin imediat dacă pun mai multe kilograme pe mine. Îmi spun stop, singură. Mănânc mai puțin.”, a spus Dorina Paraschiv, soția artistului. 

Marian Nistor recunoaște că mănâncă orice, mai ales că soția sa este cea care îi gătește.

 ”De toate. Dar mi-a preparat acum un iepure cu un sos, de îmi venea să îl mănânc cu lingura, ca pe ciorbă. Are un talent…”, a spus artistul. 

Dorina Paraschiv susține că îi gătește soțului său cu multă dragoste. 

„O faci cu dragoste. Așa este când faci mâncarea cu dragoste”, a spus soția artistului. 

Marian Nistor: „Face totul cu o pasiune la superlativ ”

Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale. Marian Nistor recunoaște că soția sa face totul cu multă dragoste și drag. 

„Are un drag extraordinar. Face totul cu o pasiune la superlativ dar.. ea este atât de modestă, spune că face cu dragoste, dar dacă tu sau oricare altă persoană ne-ar călca pragul, ar găti la fel. I-a intrat în sânge. Este o femeie exact cum se spune, 'Și frumoasă și devreme acasă'.

”Care e cea mai mare plăcere a mea? Când îl văd că vine în bucătărie și gustă. Și dacă uită merg după el.”, a spus Dorina.

„Da, vine cu lingura după mine, într-un castronel.”, a completat artistul. 

Marian Nistor și Dorina Paraschiv, seretul unei căsnicii reușite

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au sărbătorit 24 de ani de căsnicie, chiar de ziua artistului, pe 4 octombrie. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și se susțin necondiționat. 

'E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au… Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor.

Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube.', susține liderul trupei Savoy.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel