Cum se menține în formă Elon Musk, la 51 de ani. Rețeta tinereții miliardarului a ieșit la iveală

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Youtube/ TED
Descriere foto: captură video Youtube/ TED

Elon Musk are mai multe obiceiuri sănătoase după care se ghidează, pentru a se menține în formă. 

Chiar și miliardarul Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, trebuie să muncească din greu pentru a se menține într-o formă excelentă. 

"Cu cât îmbătrânesc, cu atât mai greu este să rămân slab, asta e sigur", spunea el în cadrul podcastului "The Joe Rogan Experience", notează EatThis.com

Pe lângă multe alte subiecte prin care Elon Musk a reușit să stârnească atenția tuturor, acesta i-a cucerit pe toți și când a vorbit despre Wegovy, o injecție pentru diabet care este folosită ca o formă de control a greutății pentru adulții care se luptă cu obezitatea și diabetul de tip 2.

Odată, un fan l-a întrebat pe acesta cum reușește să se mențină în formă. Răspunsul său a fost așadar cu "Wegovy" și "Fastingul, postul intermitent. 

Totuși, pe lângă acestea, mai există câteva obiceiuri sănătoase după care Elon Musk se ghidează pentru a rămâne sănătos și în forță.

Elon Musk a practicat karate, jiu-jitsu brazilian, taekwondo și judo

Miliardarul a dezvăluit recent faptul că îi place să mănânce "mâncare gustoasă", dar și  că nu este atât de pasionat de exerciții fizice. Cu toate astea, el a practicat karate, jiu-jitsu brazilian, Taekwondo și judo, care i-au modelat perfect silueta.

Practică antrenamentele cu greutăți, dar și exerciții cardio pe banda de alergare

Deși Elon Musk nu este un mare fan al alergării sau al mersului pe banda de alergare, el recunoaște că vizionarea pe telefon al "unui spectacol captivant" face cu siguranță sesiunile pe bandă mult mai plăcute. De asemenea, el își petrece timpul și ridicând greutăți. Musk spune cu sinceritate: 

"Ca să fiu complet sincer, nu aș face deloc exerciții fizice dacă nu ar fi utile.”

Încearcă să-și păstreze aceeași greutate cu o dietă sănătoasă

În ceea ce privește dieta lui Elon Musk, acesta realizează beneficiile menținerii unei greutăți bune, iar acest lucru include un sistem imunitar sănătos. El recunoaște totuși: "Aș prefera să mănânc mâncare gustoasă și să trăiesc o viață mai scurtă".

Dimineața, Musk își face timp pentru a lua micul dejun; el preferă o ceașcă de cafea și o omletă. Elon Musk apreciază bucătăria franceză și germană, îi place, de asemenea, un grătar gustos.

Știe cât este de important somnul

Elon Musk doarme, în medie, între șase și șase ore jumătate în fiecare noapte.

 "Somnul este foarte bun. Mi se pare că dacă nu dorm suficient sunt destul de morocănos.”, declara acesta.

Încearcă să nu mănânce și să nu consume alcool cu două-trei ore înainte de a merge la culcare

Există un obicei sănătos pe care miliardarul îl aplică în mod regulat. El nu mănâncă și nu consumă alcool cu două-trei ore înainte de a merge la culcare, subliniind în emisiunea "The Joe Rogan Experience": "Să mănânci înainte de a merge la culcare este o idee foarte proastă și, de fapt, îți afectează negativ somnul. Calitatea somnului tău se va îmbunătăți, iar sănătatea ta generală se va îmbunătăți foarte mult. Este un lucru important", spunea el.

Obiceiurile de dimineață la care Elon Musk vrea să renunțe

Există două lucruri pe care Elon Musk le face la prima oră în fiecare dimineață și care, în opinia sa, au un impact negativ asupra stării sale generale de bine, iar el ar vrea să renunțe la ambele. El dezvăluia într-un interviu acordat podcastului Full Send: "Am un obicei prost, pe care bănuiesc că mulți oameni îl au, de a-mi verifica imediat telefonul dimineața. Este un obicei teribil, de fapt", spunea el.

Al doilea obicei prost este că Elon Musk se ocupă de e-mailuri timp de o jumătate de oră după ce se trezește.


"Trebuie să fac exerciții și să fiu într-o formă mai bună. Voi trece de la a mă uita imediat la telefon imediat ce mă trezesc la a face exerciții fizice timp de cel puțin 20 de minute, apoi mă voi uita la telefon.", mai spunea el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel