Cum se menține Andreea Marin în formă, după ce a slăbit 16 kilograme: „Am început să țin o dietă corectă”. Regulile stricte pe care le respectă

Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să atingă greutatea de care se bucura în liceu.

Vârsta de 49 de ani a surprins-o pe Andreea Marin cu o schimbare radicală, în ceea ce privește aspectul fizic. Îndrăgita vedetă a reușit să slăbească puțin peste 15 kilograme, având astăzi o siluetă cu adevărat de invidiat. Nu este doar despre modul în care arăți sau despre kilogramele de pe cântar, este de părere Andreea Marin, care spune că acest lucru îți influențează destul de mult starea de spirit și pe cea mentală.

”În viață, ne apropiem de niște simptome pe care nu le-am simțit înainte și ne putem simți descurajate în propria viață, să nu înțelegem de ce nu mai e bine. Per ansamblu se întâmplă niște lucruri în corpul nostru și ele ne afectează și starea mentală”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit spynews.

VEZI și: Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa. Violeta a împlinit 16 ani: „La mulți ani, suflet pereche!”

Ce a determinat-o pe Andreea Marin să slăbească

Întreaga decizie cu privire la schimbarea stilului de viață a venit în momentul în care vedeta a primit un set de analize, care nu era întocmai bun. Din acel moment, Andreea Marin și-a schimbat complet stilul de viață, și-a făcut curățenie în frigider și a înțeles ce înseamnă, de fapt, o alimentație corectă. Cu toate acestea, „Zâna” nu se abține complet de la micile plăceri ale vieții, după cum spune chiar ea, ci gustă din ele ocazional.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a dăugat Andreea Marin.

VEZI și: Talentul ascuns pe care-l are Violeta, fiica Andreei Marin: „Deocamdată evită, e perfecționistă”. Tânăra a cântat pe scenă, alături de Ștefan Bănică Jr.

Își înțelege mai bine nevoile acum

Astfel, odată cu această transformare, Andreea Marin a învățat să-și asculte mai mult organismul și să-i înțeleagă nevoile, care acum sunt cu totul diferite, față de orice etapă din viață trăită până acum.

”Nu e vorba doar de kilograme. Sunt multe lucruri pe care le-am schimbat. Am înțeles cum funcționează corpul meu la această vârstă, că e diferit de acum 10 sau 20 de ani. Arderile sunt altele, procesele chimice din corpul nostru se modifică odată cu apropierea de această vârstă și e nevoie de o suplimentare. Ai nevoie de o hrană de un anumit fel care să echilibreze situația, sportul contează, dar nu se face oricând”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei sale: „El mereu calcula și recalcula cum să le plătească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel