Andreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica sa. Violeta a împlinit 16 ani: „La mulți ani, suflet pereche!”

Data publicării:

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, își sărbătorește ziua de naștere pe data de 15 decembrie.

Andreea Marin are toate motivele de bucurie și de mândrie. Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, a înregistrat deja numeroase reușite până în prezent, iar acesta este doar începutul, întrucât adolescenta își propune să-și continue studiile în străinătate și să dea tot ce e mai bun pentru a se face remarcată în domeniul său, dar și în altele. Cu toate acestea, ziua de 15 decembrie este una cu o însemnătate aparte pentru „Zâna” care sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale. Astfel, dacă odinioară Violeta era doar o fetiță, astăzi aceasta este o adevărată domnișoară, care a împlinit vârsta de 16 ani și care este pregătită curând să-și ia viața în propriile mâini. Andreea Marin și-a dorit să imortalizeze acest moment important pentru ea pe rețelele de socializare, acolo unde i-a dedicat un mesaj emoționant fiicei sale.

„La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai … un gând!”, i-a transmis Andreea Marin fiicei sale, pe Instagram.

VEZI și: Noi detalii despre starea de sănătate a Andreei Marin, după ce a ajuns pe mâna medicilor: „Mi-am făcut toate analizele de curând” / Video

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Violeta a moștenit talentul tatălui său

Chiar dacă Violeta nu-și dorește să urmeze o carieră în muzică, asemenea tatălui sau fratelui său, adolescenta are extrem de mult talent în acest domeniu, moștenindu-și în totalitate tatăl, la acest capitol, spune Andreea Marin. Pe lângă voce, care este un dar nativ, fata a început de la o vârstă fragedă să studieze și pianul, iar mama sa este extrem de mândră de rezultatele sale.

”Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a declarat Andreea Marin, pentru playtech.

Citește și: Andreea Marin, în sala de fitness, la 48 de ani: „Vârsta e doar o cifră și nu o recunosc”. Vedeta a slăbit 15 kilograme

Dorința Andreei Marin, în legătură cu fiica sa

Recent, Violeta și-a făcut și debutul pe scenă, alături de tatăl său, într-unul dintre concertele extraordinare pe care le-a susținut în luna decembrie. Cu toate acestea, adolescenta nu și-a drit să cânte și cu vocea, spune Andreea Marin, care speră ca într-o zi fiica sa să-și facă cât mai auzit și acest talent cu care a fost înzestrată. 

”Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”,  a mai declarat Andreea Marin, pentru sursa citată.

VEZI și: Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei sale: „El mereu calcula și recalcula cum să le plătească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel