Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Data publicării:

Neti Sandu le-a făcut fanilor săi o mărturisire neașteptată.

Neti Sandu este una dintre cele mai vechi prezențe de la Pro TV, dar și unul dintre cei mai faimoși astrologi din România. Chiar dacă nu mai există cineva care să nu asociezi ideea de horoscop cu numele vedetei, foarte puține persoane cunosc informații despre viața ei personalăi. Recent, aceasta a vorbit despre cele mai mari frici ale ei, dar a dezvăluit și cum ar reacționa, dacă șefii săi i-ar cere să încheie contractul cu ea.

„Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi "trece". E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.”, a declarat Neti Sandu, potrivit click!

Cum a ajuns Neti Sanu să învețe astrologia

 Toată pasiunea aceasta a pornit din familia vedetei. Într-un podcast recent, Neti Sandu a povestit despre începutul drumului său în acest domeniu fascinant. 

 „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera…dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…) Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a delarat Neti Sandu în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Horia Branciu.

Horoscopul toamnei cu Neti Sandu. Schimbări majore pentru toate zodiile: „Există acolo o axă karmică” / EXCLUSIV

 

Vedeta a început să studieze astrologia imediat după Revoluție, dintr-o întâmplare. 

„După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie? Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa: Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.”, a declarat ea.

Chiar dacă la început nu era deloc sigură asupra calităților sale și capacității de a asimila toate informațiile, pe parcurs vedeta și-a dat seama că lucrurile sunt în realitate mai ușoare decât își imaginase  anterior. 

„El știa că așa se întâmplă. Eu, care nu știam să fac calcule, să fac lucruri complicate la matematică, știam trigonometrie, geometrie, dar mă gândeam că nu o să fiu eu aceea din toți oamenii ăia, eu mă duceam pentru prima dată acolo.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu să calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.”, a mai povestit Neti Sandu.

Ce salariu are Neti Sandu. Vedeta prezintă horoscopul zilnic, de peste 20 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel