Care este motivul neînțelegerilor dintre Cătălin Moroșanu și soția lui. Sportivul a dezvăluit totul: „Au fost momente grele”

Data publicării:
Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram
Descriere foto: Catalin Morosanu și Georgiana, sursa foto Instagram

Cătălin Moroșanu a făcut dezvăluiri inedite din căsnicia cu soția sa, Georgiana. Luptătorul a mărturisit care este motivul neînțelegerilor dintre cei doi.

Cătălin Moroșanu este un adevărat personaj. Iubit de o țară întreagă, sportivul face senzație pe unde merge. Chiar dacă poate multe domnișoare au pus ochii pe el, luptătorul are ochi doar pentru doamna sa, Georgiana, femeia pe care o iubește încă din adolescență și care i-a fost alături chiar și atunci când nu avea bani să cumpere o pungă întreagă de pufuleți. 

 

Cătălin Moroșanu, decizie radicală în viața lui. Ce planuri are renumitul luptător: ”Acum că m-am boșorogit...”

 

Cu toate astea, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că în trecut au existat și momente mai delicate. Conform spuselor sportivului, acestea au fost la începuturile carierei lui, deoarece când a ajuns celebru era plecat mult timp de acasă și nu stăteau cât ar fi vrut împreună. Din fericire, aceștia au găsit rezolvarea și au trecut peste ele printr-o comunicare eficientă, astfel că nu s-a pus niciodată problema de vreun divorț, în ciuda zvonurilor.

„Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”, a spus Cătălin Moroșanu pentru VIVA!.

 

Cătălin Moroșanu a mărturisit că cel mai mare regret al său este faptul că nu a petrecut foarte mult timp împreună cu soția și fiica lui. Cu toate astea, el și Georgiana Moroșan  reușesc să ajungă întotdeauna la o înțelegere.

„Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru”, a mai transmis sportivul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel