Cum scapi de STRES în funcție de ZODIE

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Pete Linforth
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Pete Linforth

În ziua de astăzi aproape toți suferim de o formă de stres, iar stresul nu este cu siguranță bun pentru sănătatea noastră. În funcție de zodie, fiecare dintre noi are alt mod de a scăpa de stres. Iată care: 

Uneori este nevoie doar de puțin timp de relaxare pentru a scăpa de stres, alteori însă trebuie să te strădui mai mult, iar asta se poate afla și în funcție de zodie. Iară care este cel mai bun mod de relaxare pentru zodia ta:

Berbec  

Încearcă ceva ce nu ai mai făcut până acum! Nu trebuie să îți fie teamă de eșec, ci trebuie să treci peste acest sentiment. Trebuie să faci ceva ce ți-ai dorit întotdeauna, dar nu ai avut suficient curaj pentru a-ți permite să te dedici lucrului respectiv.

Taur  

Înconjoară-te de artă și natură! Uitați puțin de responsabilitățile de zi cu zi și de ambiția care vă face să mergeți în forță mereu înainte, și bucurați-vă de frumusețea naturii și a lucrurilor care vă înconjoară.

Gemeni 

Descoperă beneficiile meditației: Găsește forța interioară pe care o ai, atunci când rămâi singur cu gândurile tale. Reflecția va duce la pacea interioară de care ai atâta nevoie. 

Rac 

Petrece o seară liniștită acasă: Lasă toate grijile la ușă, astfel încât să te poți bucura de momente frumoase, dar relativ rare, alături de familia ta. Sau, mai radical, mergi într-o vacanță singur, într-un loc cu apă și mult soare, ca să te relaxezi uitând de lume. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel