Cum să treci peste infidelitate. Lidia Fecioru: „Procesul de vindecare după un asemenea incident poate ține de la luni până la ani”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum poți trece peste infidelitatea din cuplu.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre infidelitatea dintr-o relație și cum poți trece peste ea.

„Eu cred că un om care simte că a fost înșelat trece printr-o renaștere. Împietrește, este șocat, apoi trece printr-o durere ca și cum s-a declanșat o boală, apoi ori se duce și se răzbună, adică comite și el o infidelitate, ori lângă acea persoană care a înșelat apare o altă persoană care are o altă față, o altă atitudine. La sfârșit e ignoranța. În cazurile acestea cam trebuie să ne vindecăm singuri. Oamenii pot ajunge la discuții la anumite convenții, compromisuri”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Bioenergoterapeutul a explicat și care sunt cele trei etape prin care poți trece atunci când ai fost înșelat.

Etapa 1

În etapa unu simți o amorțire completă, împietrești că nu-ți vine să crezi că ți s-a întâmplat asta. Atunci nu știi cum să reacționezi. Procesul de vindecare după un asemenea incident poate ține de la luni până la ani. Starea de șoc poate să dureze o lună, două sau trei, depinde.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care scade tensiunea arterială și este bun și pentru incontinența urinară. Lidia Fecioru: „Bem cât o gură de 10-15 ori pe zi”

Etapa 2

Etapa a doua este evaluarea relației în cuplu, adică trebuie să se așeze față în față și să își evalueze ce se întâmplă între ei. Dacă se mai regăsesc, dacă mai au interes unul față de celălalt. În această perioadă se duc și încep să se plângă și începe toată lumea să dea sfaturi, cum să facă, ce să facă, de ce să facă, de ce să nu facă. Toate chestiunile acestea nu trebuie căutate afară. Trebuie căutate în familie. Dacă nu ai un partener cu care să discuți ajungi la divorț, că nu poți discuta singur.

Te-ar putea interesa și: Semnele care îți arată că partenerul și-a pierdut interesul pentru relație. Lidia Fecioru: „Asta înseamnă cu nu îți pasă de celălalt”

Etapa 3

Etapa trei este abordarea problemelor apărute. Dacă în orice este vinovată doar cealaltă persoană nu ai ce să discuți. Cu siguranță acest mariaj că este bărbatul care spune că nu are nici o problemă, sau femeie care spune asta, este o familie care a mers o perioadă de timp împinsă de manipulare. Ei își dau seama, de fapt, după o lungă perioadă lungă de timp că nu mai au nimic unul pentru celălalt.

După ce au trecut printr-o chestie din asta, oamenii trebuie să renunțe la tristețe. Degeaba ierți dacă după aceea ești trist, nu te mai poți bucura de viață și ești cu garda ridicată și îți pui întrebare cu cine. Tot timpul o să stai și o să îți faci filme indiene în cap cu cine te-a înșelat. Nu trece niciodată.

Te-ar putea interesa și: Cei șapte oameni care ne fac viața grea. Lidia Fecioru: „Dacă aș fi avut o astfel de persoană în viața mea, aveam vreo 15 ani de pușcărie la activ”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel