Cum să trăiești mult și fericit: ce au în comun persoanele cele mai longevive

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, sursa pixabay

Cercetătorii au studiat ce au în comun persoanele care trăiesc foarte mult și care este secretul lor. Concluzia lor este una surprinzătoare.

Pentru a afla despre secretul vieții îndelungate, experții au identificat zone din lume în care oamenii trăiesc cel mai mult. Aceste locuri includ Italia, Okinawa, Japonia, Loma, California, Linda și Sardina.

Aceste zone au fost etichetate ca zone albastre și apoi experții au descoperit ce consumă și ce au în comun oamenii care locuiesc în aceste zone.

S-a constatat că oamenii din zonele albastre erau activi pe tot parcursul zilei, au legături semnificative în comunitatea lor și au sentimentul de utilitate, sau scop în viață.

Dar dietele lor s-au dovedit a avea, de asemenea, câteva lucruri în comun. Iată câteva dintre recomandările din dieta persoanelor din zona albastră care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți și sănătatea.

Consumați fasole

Consumul de cel puțin o jumătate de cană de fasole în fiecare zi este minunat pentru sănătatea dumneavoastră generală. Partea bună este că acestea sunt, de asemenea, o sursă ieftină de proteine ​​pe bază de plante și sunt pline de fibre, ceea ce ajută să vă mențineți greutatea sub control, scade riscul de apariție a diferitelor boli și îmbunătățește sănătatea intestinelor.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel