Cum să oprești căderea părului: iată un ghid ingenios, oferit de specialiști

Data publicării:
Foto Pexels.com
Descriere foto: Foto Pexels.com

Iată un ghid ingenios despre cum să opriți căderea părului și să faceți părul să crească în mod natural.

 
Multe persoane sunt mândre de părul lor și îi acordă o atenție deosebită, iar atunci când firele încep să cadă mai abundent, apare o adevărată problemă. La urma urmei, nu numai că un păr grozav inspiră încredere unui individ, dar îngrijirea părului este, de asemenea, o parte importantă a rutinei zilnice a tuturor. Prin urmare, pierderea părului poate fi o calamitate.

Iată câteva sfaturi interesante pe care le puteți încerca pentru a vă reface părul în mod natural. În cazul în care acestea nu funcționează pentru dvs., ar fi înțelept să vă prezentați la un medic pentru a găsi cauza principală care a declanșat căderea părului, astfel încât să puteți lucra pentru a o remedia cel mai devreme, potrivit DC Medical. 

Sfaturi pentru a vă reface părul în mod natural:


O dietă echilibrată este un pas critic în îngrijirea părului. Trebuie să includeți în special alimente care sunt o sursă excelentă de vitamina A, C, fier și omega-3, deoarece acestea vă vor hrăni părul.

Chimicalele dure din șampon ar putea face mai mult rău decât bine, așa că înlocuiți acele produse de spălat pentru păr, cu un șampon organic pentru a face o schimbare pozitivă.

Puteți să stoarceți o ceapă și să folosiți extractul pentru a vă acoperi părul. Lăsați sucul de ceapă să stea pe păr cel puțin 30 de minute înainte de a-l spăla.

Apa de orez fermentat face, de asemenea, minuni pentru părul fără viață. Tot ce trebuie să faceți este să înmuiați orezul în câteva căni de apă timp de 15 minute, apoi să scurgeți apa și să-l păstrați timp de 48 de ore. Utilizați apa de orez odată fermentată pentru a vă spăla scalpul și părul, deoarece aceasta va promova creșterea.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel