Cum să cureți o cadă îngălbenită, fără înălbitor. Ai nevoie de doar două remedii naturale și cinci minute de efort

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor mk. s
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor mk. s

O cadă albă și strălucitoare oferă întregii băi un aspect  proaspăt și mai curat. Evident, odată cu uzura naturală și a timpului, orice cadă tinde să se îngălbenească.  

Întreținerea obiectelor sanitare nu este o joacă de copii. Mai ales dacă, pe lângă igienizarea lor, trebuie să elimini calcarul și să albești obiectele într-un mod optim. Prin urmare, în cele mai multe cazuri, este nevoie de timp și efort.

Pentru a rezolva problema, adesea folosim substanțe chimice specifice. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la ingredientele din componența acestor soluții. Înainte de a utiliza un anumit produs, trebuie să știm dacă un anume produs folosit nu vă va deteriora smalțul obiectelor sanitare.

Pentru ca obiectele sanitare să strălucească din nou, putem folosi și produse naturale. Vorbim despre remediile economice pe care le foloseau bunicile noastre și cu care putem obține rezultate cu adevărat satisfăcătoare.

Să vorbim despre trucurile naturale pentru eliminarea calcarului și a petelor încăpățânate. 

Cum sa albești o cană îngălbenită, fără înălbitor. Ai nevoie de doar două remedii naturale

Să spui la revedere calcarului din baie poate deveni o adevărată provocare. În acest sens, iată un remediu cu adevărat eficient, cu care nu toată lumea este familiarizată.

Astăzi, însă, vom încerca să înțelegem cum să facem albim cada îngălbenită foarte albă, în câțiva pași, cu două ingrediente naturale. În primul rând, însă, ne vom concentra asupra cauzelor care provoacă îngălbenirea.

Nu toată lumea știe că, pe lângă calcar, detergenții prea agresivi și chiar bureții nepotriviți ar putea toci smalțul căzii.

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA

 

Trucuri ascunse în obiecte de zi cu zi care îți vor schimba viațaBicarbonat de sodiu și oțet

Deși nu există niciun substitut pentru produsele de curățare a scurgerilor pe bază de substanțe chimice cumpărate în magazin, acest truc  este cel mai bun lucru. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o parte bicarbonat de sodiu cu o parte oțet și să turnați soluția direct pe o țeavă drenată. Lăsați-o să stea timp de cinci până la zece minute înainte de a o spăla cu apă caldă clocotită.

 

Bicarbonat de sodiu și sare

Dacă nu aveți oțet la îndemână, puteți desfunda canalele de scurgere presărând în părți egale bicarbonat de sodiu și sare. Lasă-l să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a trage apa, încă o dată, apoi alungă-l cu o oală cu apă fierbinte. 

 Oțet, sare și lămâie

Indiferent dacă scurgerea este înfundată sau dacă aveți o acumulare aproape indestructibilă de murdărie, acest truc va face minuni. Pentru a începe, turnați părți egale de sare și oțet într-un castron, apoi o jumătate de parte de suc de lămâie proaspăt stors. Turnați-o în chiuvetă, lăsând soluția să stea până la 30 de minute înainte de a o urma cu o oală plină de apă clocotită.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel