Cum să combați lenea, în funcție de zodie. Secretul productivității

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks

Cum poți combate lenea, în funcție de zodia ta.

Cum poți combate lenea, în funcție de zodia ta, potrivit Yourtango.com

Berbec 
Pentru a deveni mai productiv, te vei simți mai confortabil cu crearea unei rutine, deoarece aceasta este o casă guvernată de Mercur. Plasările guvernate de Mercur preferă să urmărească lucrurile, deci planificarea cu un calendar sau utilizarea unei aplicații te va ajuta să fii în fața jocului. Stabilește când vrei să începi ziua și setează-ți alarmele. Poți să te simți mult mai încrezător atunci când ai rutina ta stabilită.

Taur
Concentrarea asupra proiectelor tale imaginative te poate ajuta să începi și să te simți inspirat. Cu o casă a șasea guvernată de Venus, inspirația este esențială și te vei simți mult mai confortabil cu un plan și o direcție. Este mai ușor pentru tine atunci când îți fixezi privirea asupra scopului, deci dacă lucrezi la un proiect creativ dar îți lipsește motivația, asigură-te că îți ții la zi obiectivele pentru a rămâne pe drumul cel bun și a-ți stimula productivitatea.

Gemeni 
Semnele guvernate de Marte pot deveni mai productive concentrându-se asupra pasiunilor lor și gândind cum pot obține următoarea victorie. Diminețile sunt un moment bun pentru Gemeni ascendenți să se relaxeze și să încetinească ritmul, deoarece casa a șasea în Scorpion planifică mișcările pentru ziua respectivă. Este o modalitate bună de a te pregăti pentru muncă sau școală, deoarece vei fi mereu în mișcare.

Rac 
Dragostea de învățare este o modalitate bună de a te trezi devreme. Având Săgetător în a șasea casă, nativul va fi curios, așa că alimentează-ți dragostea pentru învățare făcând lucruri despre care vrei să afli mai mult. Acest lucru te poate ajuta, de asemenea, să dezvolți competență și pricepere în domeniile care te pasionează. Ai putea să te surprinzi cât de mult poți realiza începând cu lucruri mici și rămânând consecvent.

Leu 
Capricorn în această poziție creează magie, iar nativul înflorește atunci când are obiective în minte. Leii ascendenți pot aprecia structura zilnică și nu se tem să o urmărească. Începe prin a reflecta asupra succeselor și realizărilor tale și apoi gândește-te la obiectivul tău. Lasă stresul deoparte, fii răbdător cu tine însuți și știi că ești pregătit să înfrunți lumea. Asigură-te că nu renunți și reevaluează mereu planurile pentru a-ți potrivi programul.

Fecioara 
Fă ceea ce îți aduce fericire și chiar curiozitate. Citește o carte nouă, începe un curs sau păstrează legătura cu prietenii. Îți place o rutină, așa că trebuie să provină din inimă. Vărsătorul în această casă se bucură de puțină spontaneitate, dar poate aprecia și structura, așa că schimbă lucrurile din când în când dacă te simți plictisit. Productivitatea pentru tine este alimentată atunci când ești în armonie cu pasiunile și proiectele tale.

Balanța
Jurnalul și lectura pot ajuta Balanța ascendentă să se concentreze mai mult și să se simtă mai în control asupra nivelului lor de productivitate. Această poziție prosperă în planificare și realizarea lucrurilor. Weekend-urile pot fi un moment potrivit pentru a ține evidența a ceea ce ai realizat în timpul săptămânii, pentru a medita, contempla ce vrei să realizezi și pentru a-ți planifica calea către succes.

Scorpion
Având Berbec în a șasea casă, nativul poate fi destul de ambițios. Marte, stăpânul tău, aprinde dorința ta și motivația de a câștiga, iar dorința de a fi numărul unu te poate face să te trezești la timp, mai ales dacă simți că ai competiție. Concentrează-te pe un proiect în care vrei să exceliezi, iar acest lucru îți va da energie și îți va da impulsul să te trezești și să faci planuri. Scorpio ascendenții nu apreciază graba, iar natura lor tactică îi ajută să prospere și să fie consecvent productivi.

Săgetător
Scrierea ideilor tale și asigurarea că le pui în practică te va ține interesat pe parcursul săptămânii. Obții cea mai mare inspirație atunci când te concentrezi asupra muncii școlare sau a carierei și ești la curent cu totul. Revizuirea muncii tale și ținerea evidenței e-mailurilor și a listei de activități te vor ajuta să faci diminețile mai suportabile. De asemenea, având Taur în a șasea casă, să îți iei cafeaua sau micul dejun preferat poate să-ți lumineze starea de spirit.

Capricorn 
Fă lucruri care îți permit să-ți pui în valoare latura creativă și să colaborezi cu alții poate ajuta Capricornii ascendenți să fie mai productivi. Cu Gemeni în a șasea casă, organizarea și menținerea agendei tale la îndemână pot ajuta și ele să-ți stimuleze energia. Pregătirea îi va permite Capricornilor ascendenți să se simtă în control. Capricornii știu că încetul cu încetul câștigă cursa, deci adaptarea rutinei lor îi va ajuta cu productivitatea și le va aduce mai mult succes.

Vărsător 
Meditația, gătitul sau chiar lectura pot fi surse bune și încălcătoare pentru a-ți stimula productivitatea. Vei putea să-ți simți emoțiile și să înțelegi ce gândești. De asemenea, permite-ți să fii conectat cu artistul din tine poate să te ajute să dezvolți noi pasiuni cu proiecte și alte eforturi artistice. Productivitatea este ușoară pentru Vărsători pentru că le place să exploreze și să lucreze la lucruri diferite.

Pești
Având Leu în a șasea casă, productivitatea se creează atunci când nativul își poate pune în valoare ingeniozitatea. Fă timp pentru hobby-ul tău și vei vedea cum acest lucru te poate menține motivat. Leul este un semn care se bucură de a fi în centrul atenției, așa că fă ceva ce iubești, deoarece te va face să strălucești mai intens în prezența altora. Aceasta este poziția pentru artiști și pentru oamenii care pot influența ceilalți prin ingeniozitatea lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel