Cum s-au cunoscut Carmen Brumă și Mircea Badea: „Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru...”

Data publicării:

Carmen Brumă dezminte informațiile lansate de către Mihai Mitoșeru, care pretinde că el le-a făcut cunoștință. 

Chiar dacă se iubesc încă din anul 2000, Carmen Brumă și Mircea Badea s-au afișat pentru prima oară abia după 8 ani de relație. Cei doi au și un băiețel împreună, dar nu au ajuns încă în fața altarului și preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

Amândoi sunt celebri și au reușit să facă performanță în domeniul lor. Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați realizatori TV din România, în timp ce partenera sa este un nume important în domeniul lifestyle, aceasta fiind o voce puternică în lumea fitness-ului dar și a nutriției. 

Potrivit ele.ro, Mircea Badea si Carmen Bruma s-ar fi cunoscut in 1998, după spusele lui Mihai Mitoșeru, care pretinde că el este el care le-a facut cunoștință. În ’99, au devenit colegi de muncă. Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea “Noaptea tarziu”. Relatia lor de dragoste a început în 2000, dar au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, când au fost surprinși plimbându-se de mână pe plajă.

 

Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt


Invitată în emisiunea Fresh by Unica, frumoasa Carmen Brumă a dezmințit declarațiile făcute de Mihai Mitoșeru, și spune că s-a cunoscut cu Mircea Badea cu mult înainte ca acesta „să le facă cunoștință”.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…) Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.” a declarat Carmen Brumă, la FRESH by UNICA.

Motivul pentru care a refuzat cererea în căsătorie

Cu ceva timp în urmă, Carmen Brumă a fost invitată la Antena Stars, acolo unde a vorbit despre relația ei cu Mircea Badea și a dezvăluit motivul pentru care i-a refuzat cererea în căsătorie. 

Vedeta spune că nu este deloc geloasă și că îi oferă partenerului ei toată libertatea de care are nevoie.

„Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești? Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire', a declarat Carmen Brumă pentru Antena Stars.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că deși a fost cerută în căsătorie de bărbatul lângă care trăiește de peste 25 de ani, răspunsul ei a fost nu. Și nu pentru că nu l-ar iubi sau nu ar fi fericită lângă el, ci pentru că ea nu crede că niște acte ar face vreo diferență. În plus, ea nu dorește să aibă o petrecere de nuntă.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…)

Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami', mai spunea ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel