Cum reușește Daciana Sârbu să se mențină în formă, deși are patru cofetării: "Nu sunt așa pentru că mănânc cât vreau"

Data actualizării: | Data publicării:
Daciana Sârbu, foto Instagram
Descriere foto: Daciana Sârbu, foto Instagram

Daciana Sârbu a dezvăluit ce dietă ține și cum se menține în cea mai bună formă. 

Daciana Sârbu spune că face mari sacrificii pentru a-și menține silueta suplă. Soția lui Vitor Ponta face sport frecvent și este extrem de atentă la ceea ce mănâncă, chiar dacă deține patru cofetării.

Cum reușește Daciana Sârbu să se mențină în formă, deși are patru cofetării

Daciana Sârbu recunoaște că îi este destul de greu să se mențină în formă, mai ales că deține patru cofetării. 

„Nu ești departe de adevăr! (n.r. că silueta frumoase are legătură cu alergatul după copii) Cu siguranță, chinul este mai mare pentru că există și dulciurile în viața mea! Atunci, există perioade când mănânc mai mult dulce, trebuie să degust, să contribui la rețete! Urmează, după, perioade de pauză!', a declarat Daciana Sârbu pentru ego.ro.

Vedeta a mărturisit că mai face pauze culinare, însă de multe ori trebuie să deguste dulciurile din cofetăriile sale. Soția lui Victor Ponta recunoaște că iubește cartofii prăjiți și pâinea.

„Nu doar cu dulciurile. Cu acestea am un business, dar nu, plăcerea vinovată are legătură cu mâncarea, clar! Îmi place să mănânc, să gust, să gătesc! Atunci, pâinea este viața mea! Și cartofii prăjiți! Asta este, există și momente în care nu mănânc sau mănânc foarte atent și puțin. Nu sunt așa pentru că mănânc cât vreau!', mai spune Daciana Sârbu.

Chiar și atunci când le gătește copiilor, Daciana Sârbu recunoaște că mai gustă și ea preparatele. 

„Ba da, gust când le gătesc și cam atât! Nu mănânc cina, mai gust! De obicei, la cină se întâmplă lucrul acesta, căci la prânz sunt la școală, iar în weekend mănânc!'.

Cum se descurcă Victor Pona cu fetele

„Victor se descurcă foarte bine cu fetele, pentru că mami este cea cu regulile și tati e cu distracția. Ele ascultă de mama și de reguli, mai de voie, mai de nevoie, dar ascultă.

Eu mi-am asumat acest rol, să fiu mâna de fier în casă. Există reguli și consecințe pe care trebuie să le respectăm atât în societate, cât și în casă.

Cea mică mai ales are foarte mare nevoie de aceste reguli pentru că până la vârsta de 5 ani ea, practic, nu le-a avut. De aceea, e foarte important ca ea să știe care sunt limitele, ce putem face și ce nu’, a dezvăluit Daciana Sârbu recent, la o petrecere mondenă unde și-a făcut timp să treacă, dar tot cu gândul la fete, pe care le lăsase acasă împreună cu Victor Ponta, potrivit Click!

Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță


Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a vorbit în urmă cu câteva luni despre adopția micuței Maria.

 
Daciana Sârbu a fost invitata lui Mihai Morar în podcastul „Fain și simplu”. Soția lui Victor Ponta a vorbit despre cum s-a adaptat micuța Maria în familia lor, cum au primit-o ceilalți doi copii, dar și cât de dificil a fost să finalizeze actele de adopție. 

Victor Ponta și Daciana Sârbu mai au împreună o fetiță, pe Irina, dar și un băiat, Andrei, din prima căsătorie a politicianului. Familia lor s-a mărit în urmă cu un an, când micuța Maria, un copil aflat pe lista de copii greu adoptabili, a ajuns în casa lor. 

 

Daciana Sârbu este extrem de încântată de faptul că Maria a intrat în familia lor, iar copiii au primit-o pe fetiță cu brațele deschise. 


"Vorbim despre Maria și despre toată experiența minunată cu ea și despre ce fel de copil e, nu aș vrea să vorbesc despre ce i s-a întâmplat ei înainte de a ajunge la noi, că nu știu cum o să mă judece peste 10 ani adolescenta Mariei.

Am mai discutat de multe ori în familie, dar mereu se întâmplă lucruri, cred că trebuie să ai echilibru în familie ca să poți să ai susținere, să ai pe cine să te bazezi, ori în viața noastră s-au întâmplat lucruri grave și am zis că nu e momentul să afcem aceste lucruri atunci. În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural.

Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată și să nu-iu dați camera mea. Ea și-a dorit mult o soră și era fericită. Nu știa ce o așteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers și mai ușor.
E nevoie de multă iubire și multă atenție. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine și poți să muți munții.

Dacă ai partener care îți dă curaj poți. Am luat decizia când eram toți.", a povestit Daciana Sârbu în cadrul podcastului Fain și simplu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel