Cum redăm strălucirea bijuteriilor de aur. Avem nevoie doar de două ingrediente și vor fi ca noi

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Joeyy Lee
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash, autor Joeyy Lee

O bijuterie din aur, nou achiziționată, ne bucură privirea cu strălucirea sa. Cu toate acestea, în timp, strălucirea dispare. Inelele și lanțurile din aur devin întunecate și plictisitoare. Motivul este prezența altor metale în compoziția aliajului: este imposibil să se folosească doar aur la fabricarea bijuteriilor.

Din fericire, există o modalitate foarte simplă de a restabili aspectul original al bijuteriilor din aur. Pentru a face acest lucru, lanțul, cerceii sau inelele din aur trebuie plasate într-un recipient cu un amestec simplu.

Vorbim despre apă cu zahăr. Acest lichid dulce va permite bijuteriilor din aur să strălucească din nou. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție cantității celor două ingrediente.

Cum redăm strălucirea bijuteriilor de aur

 

Într-un pahar umplut cu apă curată, nu trebuie să puneți mai mult de două lingurițe de zahăr. Nu este nevoie să vă grăbiți să puneți bijuteriile murdare din aur imediat în acest lichid.

Ar trebui să așteptați câteva ore până când cristalele de zahăr sunt complet dizolvate. Abia după finalizarea acestui proces, inelul sau lanțul din aur poate fi pus in această apă dulce.

Aici bijuteriile din aur ar trebui să stea cel puțin 3 ore. Puteți lăsa bijuteria în pahar peste noapte. De îndată ce procedura se termină, bijuteriile din aur trebuie scoase și clătite cu apă caldă. Strălucirea va fi imediat vizibilă.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel